Zoek op

Backservice

Verhoging van pensioenaanspraken over achterliggende dienstjaren bij verhoging van de pensioengrondslag. Deze verhoging van pensioenaanspraken komt met name voor in
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10102

Backservice

Is van toepassing op een pensioenregeling die gebaseerd is op het eindloon. Gaat je salaris omhoog, dan gaat ook je in het verleden opgebouwde pensioen omhoog. Deze verhoging is de ‘backserviceverhoging’. 
Gevonden op http://www.pensioenkijker.nl/home/veelgestelde-vragen/begrippen

Backservice

Term die voorkomt bij pensioenverzekeringen.
Er wordt mee bedoeld: de verhoging van pensioenaanspraken over achterliggende dienstjaren bij verhoging van de pensioengrondslag (ofwel inkoop van pensioen over verstreken dienstjaren).
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10251

Backservice

Verhoging van pensioenaanspraken over achterliggende dienstjaren bij verhoging van de pensioengrondslag. Deze verhoging van pensioenaanspraken komt voornamelijk voor in eindloonregelingen.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10255

Backservice

Term bij pensioenverzekering, waarmee men inkoop van pensioen over verstreken dienstjaren (tegenover coming service = toekomstige dienstjaren) aanduidt. De wenselijkheid van een dergelijke inkoop kan zich voorzien zowel bij de invoering van een pensioenregeling, als later, wanneer men tot verhoging van de pensioenbedragen overgaat. De backservice m...
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10752

Backservice

Backservice is de premie die betaald moet worden om bij een verhoging van het salaris de pensioenaanspraken over de achterliggende jaren aan te passen.
Gevonden op http://www.homefinance.nl/algemeen/woordenlijst/woordenlijst_b.asp

Backservice

De backservice is de pensioenverhoging in een eindloonregeling. Gaat het salaris omhoog, dan gaat ook het pensioen dat in het verleden is opgebouwd omhoog.
Gevonden op http://www.ensie.nl/definitie/Backservice
Geen exacte overeenkomst gevonden.