Zoek op

beleidsnota

de beleidsnota zelfst.naamw. (m./v.) Uitspraak:   [bə'lɛitsnota] Verbuigingen:   beleidsnota|'s (meerv.) schriftelijke onderbouwing van het gevoerde of geplande beleid Voorbeelden:   `een beleidsnota schrijven`, `de beleidsnota wegenbeheer` ...
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/beleidsnota

BELEIDSNOTA

1) Ambtelijk stuk 2) Schriftstuk voor de planning
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/BELEIDSNOTA/1

Beleidsnota

Een beleidsnota is een document waarin een minister aangeeft hoe hij of zij voor zijn of haar bevoegdheden het regeerakkoord zal realiseren in de loop van de legislatuur. De ministers moeten de beleidsnota`s indienen bij het begin van een nieuwe legislatuur.
De beleidsnota`s worden eerst in de commissie besproken. Elke volksvertegenwoordiger kan...
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10338

Beleidsnota

Een beleidsnota is een document waarin een minister aangeeft hoe hij of zij voor zijn of haar bevoegdheden het regeerakkoord zal realiseren in de loop van de legislatuur. De ministers moeten de beleidsnota’s indienen bij het begin van een nieuwe legislatuur.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10629

Beleidsnota

Een beleidsnota is een document waarin een Vlaams minister aangeeft hoe hij of zij voor zijn of haar bevoegdheden het regeerakkoord zal realiseren in de loop van de legislatuur. De ministers moeten de beleidsnota's indienen bij het begin van een nieuwe legislatuur.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10652
Geen exacte overeenkomst gevonden.