Zoek op

Cafetariasysteem

Systeem binnen de pensioenregeling waarbij werknemers keuzevrijheid hebben met betrekking tot verschillende pensioenvormen en pensioenhoogtes.
Het cafetariasysteem wordt ook toegepast op de arbeidsvoorwaarden in ruimere zin dan alleen het pensioen.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10251

Cafetariasysteem

Systeem binnen de pensioenregeling waarbij werknemers keuzevrijheid hebben met betrekking tot verschillende pensioenvormen en pensioenhoogtes. Het cafetariasysteem wordt ook toegepast op de arbeidsvoorwaarden in ruimere zin dan alleen het pensioen. Werknemers kunnen binnen een cafetariasysteem verschillende beloningscomponenten onderling uitruilen....
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10709

Cafetariasysteem

Een pensioensysteem waarbij u keuzes kunt maken in pensioenvormen en pensioenhoogtes. Zo kunt u bijvoorbeeld vooraf kiezen voor een hoger nabestaandenpensioen of een hoger arbeidsongeschiktheidspensioen.
Gevonden op https://pensioenkijker.nl/home/begrippen/begrippen-a-e

cafetariasysteem

cafetariasysteem zelfst.naamw. [economie] methode waarbij de medewerker zelf keuzes kan maken voor een deel van zijn of haar arbeidsvoorwaarden Bron: Wikiwoordenboek - cafetariasysteem. Spelling'cafetariasysteem' komt NIET voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en...
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/cafetariasysteem

Cafetariasysteem

Het cafetariasysteem is een beloningsysteem waarbij werknemers verschillende beloningscomponenten onderling kunnen uitruilen.
Gevonden op http://www.homefinance.nl/algemeen/woordenlijst/woordenlijst_c.asp

Cafetariasysteem

Een cafetariasysteem is een pensioensysteem waarbij iemand diverse keuzes heeft in pensioenvormen en pensioenhoogtes. Zo kan er bijvoorbeeld op voorhand worden gekozen voor een hoger nabestaandenpensioen of een hoger arbeidsongeschiktheidspensioen.
Gevonden op http://www.ensie.nl/definitie/Cafetariasysteem

Cafetariasysteem

Pensioensysteem waarbij je diverse keuzes hebt in pensioenvormen en pensioenhoogtes. Je kunt bijvoorbeeld op voorhand kiezen voor een hoger nabestaandenpensioen of een hoger arbeidsongeschiktheidspensioen.
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf
Geen exacte overeenkomst gevonden.