Opzoeken: Cocamidopropyl Betaïne


  1. Cocamidopropyl Betaine
    Wasactieve substantie (= vuiloplossende stof), wordt zeer goed door de huid verdragen.
    Gevonden op http://www.loesje.info/cosmetica/lexicon_begrippenlijst.htm

  2. cocamidopropylbetaïne
    Gebruik en voorkomen: amfoterisch tensio-actieve stof in vloeibare zeep en reinigingsmiddelen, ontschminkingsprodukten, shampoos , contactlens vloeistoffen. Groepsverwante stoffen: cocobetaïne.
    Gevonden op http://www.voedselallergie.nl/allergenen-in-cosmetica

  3. Cocamidopropylbetaïne
    Cocamidopropylbetaïne is een amfotere oppervlakteactieve stof, met een quaternair ammonium-kation in de molecuulstructuur. Ze wordt gebruikt in veel huidverzorgingsproducten als schuimvormend middel. Ze wordt gebruikt in shampoos, bad- en douchegels, handzepen enz.; in hairconditioners en haarkleu...
    Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Cocamidopropylbetaïne

Tip: dubbelklik op een woord om de definities daarvan te zien.
Geen exacte overeenkomst gevonden.

Zoek

Typ een term en klik op `Zoek`.
Handig
Woordenboek
Vertalen

Naar
Synoniemen
Google

Recent gezocht

De laatste zoekopdrachten. Tussen haakjes staan resp. de resultaten en verwante resultaten.
Westcarpapyrus (1/0)
Stolp (6/25)
euforie (10/2)
Zalm Renate Van Der (1/0)
Yécora (1/0)
Bar Kays (1/0)
Vereenzamen (3/0)
kous (14/25)
Taye Taiwo (1/0)
hypotaxia (2/0)
stemvork (5/1)
Thiaminase (1/0)
individualisme (6/1)
Varding (2/0)
lopende rekening (6/0)
Uitbouw (9/4)
kopra (6/2)
Vestibulo oculaire reflex (2/0)
ZWIN (10/25)
Vughterweg (1/0)
uitdrukking (16/4)
The Shield (1/1)
Vloeibare stof (2/1)
democratiseren (1/0)
© Encyclo MMXII | Contact | Privacy | Woorden toevoegen