Zoek op

coulis

coulis zelfst.naamw. een vrije dikke saus van gepureerd voedsel Bron: WikiWoordenboek. Spellingcoulis' komt niet voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en de spellingwoordenlijst van OpenTaal. Deze woorden beginnen met coulis: coulisse Deze woorden eindigen op coulis:...
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/coulis

COULIS

1) Soort saus 2) Vloeibare massa van gepureerde groenten of vruchten
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/COULIS/1

Coulis

is een vloeibare puree, een vrij dikke saus. Deze saus kan bereidt zijn van vlees, vis, gevogelte, groenten en fruit. Het bereiden van een coulis is zeer eenvoudig: men neemt het bestanddeel waarvan de coulis gewenst wordt en pureert dit in een keukenmachine, met een staafmixer of men draait het door een passe-vite of roerzeef. Vaak wordt een coul....
Gevonden op http://kookrecepten.wordpress.com/recepten/keukentaal/keukentaal-c/

Coulis

Een coulis is een vrij dikke saus die gemaakt is van gepureerd voedsel. Deze kan bestaan uit vlees, vis, (gekookte of rauwe) groenten en fruit. Het bereiden van een coulis is zeer eenvoudig: men neemt het bestanddeel waarvan de coulis gewenst wordt en pureert dit in een keukenmachine, met een staafmixer of men draait het door een passe-vite of roe...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Coulis

Coulis

Let op: Spelling van 1858 een doorgezijgd krachtig nat van hoenders, kalfsvleesch, kreeften, enz
Gevonden op http://www.dbnl.org/tekst/weil004kuns01_01/

Coulis

Vloeibare puree van vis, vlees, gevogelte, fruit of groenten.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10190

Coulis

Vloeibare puree van ongekookte vruchten of groenten, gebruikt als saus of om saus te verfijnen.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10361

Coulis

Vloeibare puree gemaakt van ongekookte vruchten of groenten. Een coulis wordt dikwijls gebruikt als saus.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10384

Coulis

Vloeibare puree van ongekookte vruchten of groenten, gebruikt als saus of om saus te verfijnen.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10396

Coulis

Dikke saus, soep, dik nat, gekruid en gepasseerd, meestal schaaldieren
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10877

coulis

Sauzen op basis van zachte of rauwe vruchten gemaakt, even ingekookt en gezeefd.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10914

Coulis

Een gezeefde puree of saus, dikwijls van tomaten of vruchten, eventueel met suiker, likeur en-of citroensap op smaak gebracht
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10990

Coulis

Vloeibare puree, ingekookt, zonder bindmiddel. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op http://www.kokswereld.nl/
Geen exacte overeenkomst gevonden.