Zoek op

DECT

Digital European Cordless Telecommunications, digitale telefooncentrale voor mobiele telefoons; zie PC+ mei 95
Gevonden op http://www.ming-automatisering.nl/Definities/

DECT

Digital enhanced cordless telecommunications. Europese digitale standaard voor draadloze telefonie, maakt gebruik van radiogolven. Betere kwaliteit dan CT. Een DECT-toestel bestaat uit een basistoestel dat wordt aangesloten op het telefoonnetwerk en een of meerdere draagbare handsets. Deze handsets staan in verbinding met het basisstation, zolang j...
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10355

DECT

Digital European Cordless Telecommunication
Europese standaard voor draadloze telefoons uit 1992. Maakt gebruik van digitale transmissie in de band van 1880 tot 1900 MHz. DECT komt overeen met Amerikaanse CT3-norm. Alle DECT-producten zijn gebaseerd op de overkoepelende GAP-standaard.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10433

DECT

Digital European Cordless Telecommunications, standaard voor draadloze telefoons in bedrijven en huishoudens, bereik doorgaans 50 tot 100 meter
Gevonden op http://www.pc-tutorials.nl/computerwoordenboek.php?lijst

DECT

Digital European Cordless Telecommunication-Digital Enhanced Cordless Telecommunication
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/11029

DECT

Digital Enhanced Cordless Telecommunications. DECT is een gestandaardiseerde draadloze techniek, die o.a. gebruikt wordt in bedrijfsomgevingen (draadloze PBX ) en huishouden (draadloze telefoon). DECT biedt als voordeel dat het een hoge geluidskwaliteit heeft en beveiligd is tegen misbruik.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/11072

DECT

(Digital European Cordless Telecommunication) een standaard voor draadloze communicatie welke in 1993 tot stand is gekomen en momenteel sterk in opkomst is. DECT maakt gebruik van hoge frequentie bereiken, een aantal voordelen hiervan zijn dat afluisteren zeer moelijk is is dat relatief veel data overdragen kan worden.
Gevonden op http://www.netadvies.nl/advies/woorden.html

DECT

(Digital Enhanced Cordless Telecommunications. Een communicatiestandaard voor digitale draadloze telefonie tussen twee punten.)
Gevonden op http://www.webwoordenboek.be/verklaring/headers
Geen exacte overeenkomst gevonden.