Zoek op

Sim only

Sim-onlyabonnementen (vaak simpelweg sim-only, sim only of simonly) zijn mobieletelefoonabonnementen, zonder een nieuwe gsm. De klant betaalt alleen voor de aansluiting op het netwerk en het gebruik van het netwerk en krijgt daarvoor enkel een (nieuwe) simkaart maar geen nieuwe gsm.
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Sim_only

sim only

Sim Only is een abonnementsvorm waarbij je een vast bedrag per maand betaald voor het gebruik van bellen en internetten op je mobiele telefoon. Sim only is bedoeld voor klanten die al een mobiele telefoon hebben. Er wordt er geen telefoon bijgeleverd. Sim only kun je afsluiten bij bijvoorbeeld Simyo
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10593

SIM Only

Wanneer je toe bent aan een nieuw abonnement, maar geen nieuw toestel hoeft te hebben, is een SIM Only abonnement een uitkomst. Dit is een abonnement waarbij er hoge kortingen op het abonnement gegeven wordt. De abonnementskorting wordt verwerkt in de factuur, waardoor je het Sim Only abonnementsbedrag betaalt in plaats van de normale kosten
Gevonden op http://www.webwoordenboek.be/verklaring/headers

Sim only

Bij een sim only-abonnement betaal je alleen voor je data, minuten en sms'jes. Sim only-aanbiedingen zijn er voor nieuwe en verlengende klanten.
Gevonden op https://www.mobiel.nl/sim-only

Sim only

Bij een sim only abonnement betaalt de consument puur en alleen voor de aansluiting op het netwerk van de provider en het verbruik van belminuten, SMS’jes en mb’s.
Gevonden op https://www.simonlycheck.nl/
Geen exacte overeenkomst gevonden.