Zoek op

Slapers

Aanduiding voor ex-werknemers die bij uitdiensttreding anders dan wegens pensionering premievrije aanspraken op pensioen hebben behouden. Zie ook `Waardeoverdracht`.
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf

Slapers

Aanduiding voor gewezen deelnemers aan een pensioenregeling, die na beëindiging van hun deelnemerschap premievrije aanspraken op pensioen hebben behouden. Slapers hoeven dus geen deelnemersbijdrage meer te betalen.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10255

Slapers

Aanduiding voor gewezen deelnemers aan een pensioenregeling, die na beëindiging van hun deelnemerschap premievrije aanspraken hebben behouden op pensioen.
Slapers hoeven dus geen premies meer te betalen.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10251

Slapers

Aanduiding voor gewezen deelnemers aan een pensioenregeling, die na beëindiging van hun deelnemerschap premievrije aanspraken hebben behouden op pensioen. Slapers hoeven dus geen premie meer te betalen. Zie ook: Gewezen deelnemers.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10709

Slapers

Aanduiding voor ex-werknemers die bij uitdiensttreding anders dan wegens pensionering premievrije aanspraken op pensioen hebben behouden. ~ Zie ook: Waardeoverdracht.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10752

Slapers

Slapers zijn gewezen deelnemers aan een pensioenfonds die geen premie meer betalen, maar wel recht blijven hebben op pensioen.
Gevonden op http://www.homefinance.nl/algemeen/woordenlijst/woordenlijst_s.asp

SLAPERS

1) Logés
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/SLAPERS/1
Geen exacte overeenkomst gevonden.