Zoek op

Visfumet

Visfumet wordt getrokken uit graten en koppen van vissen, samen met grof gesneden ui, grof gesneden selderij, een kruidentuiltje, citroensap en boter in water en witte wijn. Alle magere witte vissoorten zoals tong, tarbot, tongschar, heilbot, griet, rode poon en kabeljauw zijn geschikt. De kieuwen en vissenogen moeten altijd verwijderd worden.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10361

Visfumet

Een door inkoken geconcentreerde visbouillon die o.a. wordt gebruikt als basis voor sauzen
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10360

Visfumet

Een door inkoken geconcentreerde vis bouillon die o.a. wordt gebruikt als basis voor sauzen.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10403

Visfumet

Kookvocht van vis gezeefd en licht ingekookt.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Visfumet

Kookvocht van vis gezeefd en licht ingekookt. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op http://www.kokswereld.nl/

Visfumet

Visfumet wordt getrokken uit graten en koppen van vissen, samen met grof gesneden ui, grof gesneden selderij, een kruidentuiltje, citroensap en boter in water en witte wijn Alle magere witte vissoorten zoals tong, tarbot, tongschar, heilbot, griet, rode poon en kabeljauw zijn geschikt De kieuwen en vissenogen moeten altijd verwijderd worden
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10990

VISFUMET

1) Visbouillon
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/VISFUMET/1
Geen exacte overeenkomst gevonden.