Zoek op

Back-up

Een back-up of reservekopie is een kopie van gegevens die zich op een gegevensdrager of binnen een applicatie bevinden om deze te kunnen herstellen moesten ze beschadigd raken. Meestal wordt de term back-up gebruikt voor gegevens op bijvoorbeeld de harde schijf van een computer, maar ook van gegevens op andere dragers zoals een simkaart, binnen ee...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Back-up

back-up

reservekopie van computergegevens
Jaar van herkomst: 1981 (Mini-micro computer okt. 9, 20 )
Gevonden op http://www.dbnl.org/tekst/sijs002chro01_01/colofon.php

Back-up

Reservekopie van een bestand, een directory of een complete harde schijf
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10860

Back-up

- (safety copy) Veiligheidskopie van gegevens, die gebruikt kan worden als de originele gegevens verloren gegaan of onleesbaar zijn geworden.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/33362375

Back-up

Het maken, hebben, van reservekopieen van gegevens. Met deze reservekopieën is het mogelijk om kwijtgeraakte, beschadigde of per ongeluk aangepaste gegevens te vervangen met een eerdere versie.
Gevonden op http://www.microcenter.nl/woordenregister.php

Back-up

Een back-up is een ander woord voor een reservekopie van een of meerdere bestanden dat bewaard wordt op bijvoorbeeld een diskette of CD. Met een back-up voorkomt u dat u uw gegevens verliest wanneer het oorspronkelijke bestand is beschadigd of per ongeluk verwijderd.
Gevonden op http://www.webmasterwoordenboek.nl/b.php?id=3282

Back-up

Een reserve kopie van bepaalde data.
Gevonden op http://www.webmasterwoordenboek.nl/b.php?id=3457

Back-up

(Reservekopie van een bestand, een directory of een complete harde schijf. Voorkomt verlies van gegevens als iets defect raakt. *Back-up*s kunnen worden gemaakt op een schijfje of, als u binnen een netwerk werkt, op de server.)
Gevonden op http://www.webwoordenboek.be/verklaring/headers
Geen exacte overeenkomst gevonden.