Zoek op

begeleider

de begeleider zelfst.naamw. (m.) Uitspraak:   [bəxəˈlɛidər] Verbuigingen:   begeleider|s (meerv.) de begeleid|ster zelfst.naamw. (v.) Uitspraak:   [bəxəˈlɛit|stər] Verbuigingen:   begeleidster|s (meerv.) iemand die begeleidt (in alle betek...
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/begeleider

BEGELEIDER

1) Beroep 2) Buddy 3) Cavalier 4) Chaperon 5) Coach 6) Gezel 7) Gids 8) Helper 9) Iemand die vergezeld 10) Mentor 11) Metgezel 12) Ondersteunend musicus 13) Satelliet 14) Secondant 15) Trawant 16) Tutor
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/BEGELEIDER/1

begeleider

iemand die een ander of anderen op weg vergezelt in een ondersteunende rol, bv. als hulp, om toezicht te houden, uit eerbetoon enz.
Gevonden op http://anw.inl.nl/article/begeleider

Begeleider

Vaak de term waarmee astronomen een minder heldere component in een dubbelstersysteem aanduiden. Naar de helderste ster in een dergelijk stelsel wordt doorgaans verwezen met de term hoofdster.
Gevonden op http://www.astronova.nl/b.html

BEGELEIDER

die persoon zal de groep reizigers begeleiden en u evtl. raad geven. Hij-zij zal u bijstaan om kleine problemen op te lossen tijdens uw reis. Een begeleider zal er ook voor zorgen dat de groep samenblijft. MAAR een begeleider zorgt NIET voor het goede verloop van het programma en zal zeker niet gidsen!
Gevonden op http://www.euroreizen.be/infopagina/woordenboek.htm
Geen exacte overeenkomst gevonden.