Zoek op

Handelsmerk

Het merk of een deel daarvan wat ingeschreven staat in het merkenregister, het merk geniet hierdoor wettelijke bescherming op welke wijze van inbreuk dan ook.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10164

Handelsmerk

Het merk of een deel daarvan wat ingeschreven staat in het merkenregister, het merk geniet hierdoor wettelijke bescherming tegen welke wijze van inbreuk dan ook.
Gevonden op http://www.ru.nl/mercator/trainingen_workshops/begrippen/vm/begrippenlijst_

handelsmerk

het handelsmerk zelfst.naamw.Uitspraak:   [ˈhɑndəlsmɛrk] Verbuigingen:   handelsmerk|en (meerv.) vast herkenningsteken (van een bedrijf en ook wel van iets anders) Voorbeelden:   `Een wettig gedeponeerd handelsmerk mag niet gebruikt worden door een ander...
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/handelsmerk

handelsmerk

Industriële eigendom van tekens (zoals namen, tekeningen, afdrukken, stempels) die waren onderscheiden. Inschrijving van een merk geschiedt bij het Benelux‑merkenbureau na een zogeheten depot (in de Benelux of het Internationaal Bureau voor de Industriële Eigendom te Geneve).
Gevonden op http://www.cultureelwoordenboek.nl/index.php?lem=8926

Handelsmerk

Een handelsmerk is het beeld dat de producent voor zijn product met woorden of symbolen oproept. Het is wettelijk beschermd indien het ingeschreven staat in het merkenregister; we noemen het dan een (wettig) gedeponeerd handelsmerk.
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf

HANDELSMERK

1) Handelsnaam 2) Label 3) Merk 4) Teken op handelswaren 5) Trademark 6) Warenmerk
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/HANDELSMERK/1
Geen exacte overeenkomst gevonden.