|
|
Opzoeken:
jojoba oil
-
jojoba oil
Olie onttrokken aan het zaad van de jojoba; het wordt veel gebruikt bij de productie van cosmetica en smeermiddelen. Categorie: Materialen > plantaardige olie. Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10491
Tip: dubbelklik op een woord om de definities daarvan te zien.

Geen exacte overeenkomst gevonden.
|
Zoek
Typ een term en klik op `Zoek`.
Recent gezocht
De laatste zoekopdrachten. Tussen haakjes staan resp. de resultaten en verwante resultaten.
• te gelde maken (2/0) • sclerenchym (1/0) • reputatie (8/2) • moeite (6/2) • veiligheidsvoorraad (3/0) • paradigma (15/4) • executiewaarde (16/1) • autosomaal (2/0) • urgent (4/7) • mondain (4/2) • accuraat (9/1) • zeldzaam (7/2) • Aanmerkelijk belang (9/1) • o.i.d. (2/0) • genotmiddel (3/2) • Secularisatie (8/4) • Ney (7/19) • executiewaarde (16/1) • jojoën (4/0) • Beneden pari (3/0) • exiteren (1/0) • errata (4/2) • godsamme (1/0) • irrelevant (3/1)
|