Zoek op

ZEEKROKODIL

1) Grootste reptiel ter wereld 2) Reptiel
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/ZEEKROKODIL/1

zeekrokodil

grote krokodil met een relatief grote kop die leeft in modderig zoet, brak of zout water in de kustgebieden van o.a. tropisch Azië en Noord-Australië In toepassing op de soort of een exemplaar van de soort.
Gevonden op http://anw.inl.nl/article/zeekrokodil

Zeekrokodil

De zeekrokodil (Crocodylus porosus), ook wel kamkrokodil of zoutwaterkrokodil genoemd, is de grootste vertegenwoordiger van de nog levende krokodilachtigen (orde Crocodylidae). De soort moet niet verward worden met de uitgestorven familie der zeekrokodillen, die peddel-achtige poten en een vin op de staart hadden. == Beschrijving == De zeekrokodil...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Zeekrokodil

zeekrokodil

© 1998 Adam Britton
Deze krokodil leeft zowel in zoet als in zout water. Het is de grootste krokodil, al zijn de echt grote exemplaren door de jacht zeldzaam geworden. De zeekrokodil kan ook op het land goed uit de voeten en springt soms ver uit het water om een prooi te grijpen. Ook voor mensen is hij gevaarlijk.
Wetensch. naam: Crocodylu...
Gevonden op http://www.natuurinformatie.nl/ndb.wnf/natuurdatabase.nl/i000519.html

zeekrokodil

Deze krokodil leeft zowel in zoet als in zout water. Het is de grootste krokodil, al zijn de echt grote exemplaren door de jacht zeldzaam geworden. De zeekrokodil kan ook op het land goed uit de voeten en springt soms ver uit het water om een prooi te grijpen. Ook voor mensen is hij gevaarlijk. (zeekrokodil < krokodillen < reptielen)
Gevonden op http://www.wnf.nl/nl/bibliotheek/
Geen exacte overeenkomst gevonden.