Zoek op

Bitcoin

Digitale valuta die niet wordt uitgegeven en gereguleerd door een overheid. Bitcoins worden verzonden zonder tussenkomst van een bank en maken gebruik van de blockchain-technologie. De Bitcoin wordt veel gebruikt als (risicovol) beleggingsproduct.
Gevonden op https://beginmetbeleggen.com/waarin-kan-ik-beleggen/beleggen-in-bitcoins/

BITCOIN

1) Virtueel betaalmiddel 2) Virtuele munt
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/BITCOIN/1

Bitcoin

Bitcoin is een vorm van elektronisch geld, en tevens de naam van de opensourcesoftware die is ontworpen om dit te gebruiken. Bitcoins, afgekort BTC, kunnen worden opgeslagen op een personal computer in de vorm van het wallet bestand of worden beheerd door een derde partij, een portemonneedienst. In beide gevallen kan het geld naar een ander persoo...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Bitcoin

Bitcoin

De Bitcoin is het eerste echte digitale betaalmiddel, gebaseerd op een ingewikkeld model. Bitcoins worden gedolven door middel van ‘mining’, wat betekent dat met rekenkracht van computers nieuwe Bitcoins gedolven worden. Dit principe is een analogie naar het delven van goud in mijnen.
Gevonden op http://valutawijzer.nl/woordenboek/bitcoin/

Bitcoin

Bitcoin is een (populaire) virtuele valuta (cryptocurrency) met een decentrale opzet. Bitcoin wordt veel gebruikt om (relatief) anonieme transacties te doen.
Gevonden op https://www.vpngids.nl/veilig-internet/begrippen/
Geen exacte overeenkomst gevonden.