Zoek op

Commodities

Engelse term voor goederen en grondstoffen, zoals goud, zilver en andere edelmetalen en koper, koffie, sojabonen en dergelijke.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10161

Commodities

Grondstoffen (goud, zilver, granen, koffie en suiker) die op termijn via standaardcontracten worden verhandeld. De prijs van deze producten wordt dus bepaald door vraag en aanbod.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10237

Commodities

Commodities zijn ruwe basismaterialen die worden gebruikt bij het produceren van goederen, zoals olie, ruwe metalen, katoen, koffie, etc. De waarde van een commodity wordt vrijwel in zijn geheel bepaald door vraag en aanbod.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10709

Commodities

Bulkproduct waarvan de prijs geheel door vraag en aanbod wordt bepaald, zoals olie, graan en koffie.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10768

Commodities

Bulkproducten (voornamelijk grondstoffen waarvan de prijs geheel door vraag en aanbod wordt bepaald op een markt - dus niet door kostprijs plus opslag). Dit geldt voor goederen waarbij de specificaties van de goederen gestandaardiseerd kunnen worden aangegeven, zoals olie, graan en koffie.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/11080

Commodities

De volledige definitie van commodities is vrij ingewikkeld, maar meeste mensen zullen het commodities definiëren als een ander woord voor grondstoffen. Een van de eigenschappen van commodities is dat ze vrij verhandelbaar zijn, en dat wie ze gemaakt heeft (mits de kwaliteit hetzelfde is) geen invloed heeft op de prijs. Voorbeelden van commodities ...
Gevonden op http://www.managementgoeroes.nl/management-begrippen/commodities/

Commodities

Soort-zaken, zoals graan, metalen en voedsel, verhandelt op een goederenmarkt.
Gevonden op http://www.wallstreetweb.nl/gids/woordenlijst/glossary.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.