Zoek op

E sigaret

De e sigaret is een apparaat gevuld met vloeistof dat door een batterij elektrisch wordt verdampt. Hierdoor komt er damp vrij die je, net als de rook uit tabak, kunt inhaleren. De e sigaret wordt tegenwoordig vaak als hulpmiddel gebruikt bij het stoppen met roken.
Gevonden op https://damp-e.nl/e-sigaret

E-sigaret

Een e-sigaret is een alternatief op de gewone sigaret. Met de s-sigaret wordt er niks verbrand maar vindt er alleen verdamping plaats. De vloeistof die je in de e-sigaret plaatst wordt door een batterij met verwarmingselement verwarmt en omgezet in damp met verschillende smaken.
Gevonden op https://go-vapour.nl/

E-sigaret

Een e-sigaret verdampt vloeistof welke u kunt inhaleren. Mede hierom is de e-sigaret minder schadelijk dan tabak omdat er geen sprake is van verbranding zoals dat bij de tabak sigaretten wel het geval is. De e-sigaret staat ook bekend als e-smoker, elektrische sigaret of elektronische sigaret.
Gevonden op https://roken.nl/

E-sigaret

Een e-sigaret is een elektronische sigaret bestaande uit een batterij, tank en een verhittingselement waarmee de e-liquid verhit wordt om damp te produceren. E-liquid damp is minder schadelijk dan sigarettenrook.
Gevonden op https://www.slimroken.nl/
Geen exacte overeenkomst gevonden.