Zoek op

marktonderzoek

het marktonderzoek zelfst.naamw.Uitspraak:   ['mɑrktɔndərzuk] Verbuigingen:   marktonderzoek|en (meerv.) onderzoek naar het (mogelijk toekomstige) koopgedrag van consumenten economie Voorbeeld:   `een onafhankelijk, grootschalig marktonderzoek` ...
Gevonden op https://www.woorden.org/woord/marktonderzoek

MARKTONDERZOEK

1) Market research
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/MARKTONDERZOEK/1

Marktonderzoek

Een marktonderzoek of marktstudie is een onderzoek waarbij informatie wordt verzameld over (mogelijke) markten of klanten. In principe kan iedereen marktonderzoek doen: studenten, ondernemers, leden van verenigingen en ieder ander die meer wil weten over een markt of marktsegment. Wie wil komen tot objectieve en betrouwbare resultaten doet er goed...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Marktonderzoek

Marktonderzoek

Bedient uw bedrijfsruimte een markt die groot genoeg is de maandelijkse kosten te dekken? Hoeveel concurrenten zitten er in uw directe omgeving van uw winkelpand? Hoeveel klanten trekt uw locatie per maand? Met marktonderzoek weet u net even iets meer van uw regio. Kijk o.a. onder Ondernemersplan voor meer informatie.
Gevonden op http://www.bedrijfspand.com/vastgoed-begrip/marktonderzoek/

Marktonderzoek

(1) Het systematisch onderzoek naar de structuur en de ontwikkeling van de markt en de effectiviteit van de commercile instrumenten ten behoeve van een doelmatige inkoop-, marketing- en productiepolitiek.
Gevonden op https://www.encyclo.nl//Media/Begrippenbank-Bedrijfskunde-Streutker/Begripp

Marktonderzoek

(2) Het verzamelen, analyseren en interpreteren van informatie betreffende de markt, die kan dienen als basis voor de commercile besluitvorming.
Gevonden op https://www.encyclo.nl//Media/Begrippenbank-Bedrijfskunde-Streutker/Begripp

marktonderzoek

onderzoek naar de factoren die vraag en aanbod op een bepaalde markt bepalen of daarop van invloed zijn
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10664

marktonderzoek

Het systematisch en objectief zoeken naar en analyseren van gegevens die van belang zijn voor het vaststellen en oplossen van marketingproblemen.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10679
Geen exacte overeenkomst gevonden.