Zoek op

Vastrecht

Vastrecht is het bedrag dat gebruikers van gas, water en elektra betalen ongeacht hun verbruik. Het vastrecht zijn de vaste kosten voor de aansluiting op de waterleiding of elektriciteitsnet, en staat los van het aantal kubieke meters gas en water dat men afneemt. Voor het gebruik van nachtstroom geldt een hoger vastrechttarief, maar de prijs per ...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Vastrecht

Vastrecht

Deze term staat voor een bepaald bedrag dat elke maand, kwartaal of jaar in rekening wordt gebracht. Het is een onveranderlijke som die men voor verbruik van gas of energie betaalt.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10280

Vastrecht

Het vastrecht zijn de kosten voor de aansluiting op de waterleiding en het elektriciteitsnet. Het vastrecht is een vast bedrag. Deze kosten zullen niet stijgen als u meer energie verbruikt. Klanten met een dubbele energiemeter betalen meer voor het vastrecht maar door de korting die gegeven wordt in de energie in de daluren zal dit terugverdiend wo...
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10857

Vastrecht

Voor de levering van energie betaalt u al naar gelang de hoeveelheid die u verbruikt. Maar uw rekening bestaat voor een deel uit vaste kosten, die niet veranderen met de hoeveelheid energie die u verbruikt. Denk daarbij aan zaken als de huur van de elektriciteits- of gasmeter.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10939

Vastrecht

Uw energierekening bestaat uit twee delen: 1. U betaalt voor de levering van energie. Hoeveel u betaalt hangt af van uw verbruik. 2. U betaalt vaste kosten zoals vastrecht. Vastrecht betaalt u bv. voor de facturen die u ontvangt en het verwerken van uw betalingen. Deze kosten zijn niet afhankelijk van uw verbruik.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/11022
Geen exacte overeenkomst gevonden.