Zoek op

Doorlopend krediet

Een (bank)rekening waarmee tot een bepaald maximum mag worden geleend (ook wel `rood staan` genoemd). Als vergoeding voor dit doorlopende krediet wordt rente betaald.
Gevonden op https://www.finler.nl/doorlopend-krediet/

Doorlopend krediet

Doorlopend krediet is een bankterm voor een consumptieve kredietvorm waarbij de leensom gedurende de looptijd telkens weer geheel of gedeeltelijk kan worden opgenomen. Over het openstaande saldo van het krediet wordt rente in rekening gebracht. De theoretische looptijd en rente worden in de leenovereenkomst vastgelegd, maar zijn gedurende de loopt...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Doorlopend_krediet

Doorlopend krediet

Kredietvorm waarbij met de kredietnemer wordt overeengekomen tot welk bedrag (limietbedrag) deze naar behoefte geld kan opnemen. De kredietnemer lost periodiek een (vast) bedrag af en de rente die verschuldigd is over het opgenomen bedrag, wordt periodiek aan het debetsaldo toegevoegd. Afgeloste bedragen kunnen opnieuw worden opgenomen.
Private ...
Gevonden op http://www.cbs.nl/nl-NL/menu/methoden/begrippen/default.htm?conceptid=3093

Doorlopend Krediet

Zie CC.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10251

doorlopend krediet

Bij een doorlopend krediet heb je een afspraak met de bank dat je tot een bepaald bedrag kunt lenen. Je kunt geld opnemen zo vaak en zo veel je wilt, tot het afgesproken bedrag.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10679
Geen exacte overeenkomst gevonden.