Zoek op

WMA

1) Muziekbestand
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/WMA/1

WMA

Windows Media Audio - compressievorm die door Microsoft is ontwikkeld en standaard met Windows Media Player wordt meegeleverd. Het is een gesloten formaat.
WMA staat voor Windows Media Audio en komt meestal voor samen met het WMV-formaat dat de video-tegenhanger is van het WMA-formaat. WMA is vooral bedoeld voor het streamen op lage bandbreedtes...
Gevonden op http://www.avblog.nl/woordenboek/w/WMA

WMA

Windows Media Audio, een alternatief voor MP3. De WMA-coderingsmethode is speciaal ontworpen om twee keer zoveel muziek op te slaan als MP3. WMA kan coderen aan 64 kbit-sec bij een volledige 44.1 kHz sampling rate in stereo. MP3-files met die geluidskwaliteit worden doorgaans gecodeerd aan 128 kbit-sec.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10355

WMA

WMA (windows media audio) is een compressievorm die door Microsoft is ontwikkeld en standaard met Windows Media Player wordt meegeleverd. Het formaat is een gesloten formaat. Aangezien Microsofts Windows een groot marktaandeel heeft, is deze codec snel tot een defacto standaard gaan behoren.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10860

WMA

Windows Media Audio, codec voor Microsoft voor audio, vooral goed voor het comprimeren van muziek Zie ook: codec
Gevonden op http://www.pc-tutorials.nl/computerwoordenboek.php?lijst

WMA

( Windows Media Audio) WMA is een compressievorm die door Microsoft is ontwikkeld en bijgesloten is in de Windows Media Player. Aangezien een groot aantal mensen in de wereld Microsoft Windows gebruikt is deze codec ook tot het standaard gamma gaan behoren. Of deze wel zo goed is als de anderen valt nog te bezien maar sinds versie 9 heeft hij wel e...
Gevonden op http://www.webwoordenboek.be/verklaring/headers

WMA

Windows Media Audio; het antwoord van Microsoft op MP3, waarbij men claimt dat het betere geluidskwaliteit zou leveren. Er kleven een aantal nadelen aan WMA zoals het gebrek aan ondersteuning (software, DVD spelers, etc) en het zogenaamde DRM (Digital Right Management).
Gevonden op https://www.weethet.nl/dutch/glossary.php
Geen exacte overeenkomst gevonden.