
Een taartbodem voorbakken met een steunvulling van speciale bakbonen, peulvruchten of rijst. Het deeg behoudt daar door zijn vorm. Tegen het einde van de baktijd de bakbonen verwijderen en verder afbakken met of zonder vulling..
Gevonden op
http://www.rrr.nl

Een taartbodem voorbakken met een steunvulling van speciale bakbonen, peulvruchten of rijst. Het deeg behoudt daar door zijn vorm. Tegen het einde van de baktijd de bakbonen verwijderen en verder afbakken met of zonder vulling.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Een taartbodem voorbakken met een steunvulling van speciale bakbonen, peulvruchten of rijst. Het deeg behoudt daar door zijn vorm. Tegen het einde van de baktijd de bakbonen verwijderen en verder afbakken met of zonder vulling.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Een taartbodem voorbakken met een steunvulling van speciale bakbonen, peulvruchten of rijst Het deeg behoudt daar door zijn vorm Tegen het einde van de baktijd de bakbonen verwijderen en verder afbakken met of zonder vulling
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10990
Geen exacte overeenkomst gevonden.