Contactinformatie

Encyclo is een website van
Slot Webcommerce bv.
't Pad 1
9365TA
Niebert
Nederland
E-mail: info@dirkslot.com
KvK: 27270573


Info over Encyclo.nl

Encyclo.nl is een onafhankelijke website, gestart in 2007.

Encyclo brengt een kleine 1000 begrippenlijsten samen op één portaal om zo het zoeken naar definities en begrippen te vergemakkelijken. Encyclo toont de eerste regels van de betekenis van een term en wijst je door naar de bron(nen) waar je meer kunt lezen

Adverteren

We besteden het advertentiebeheer uit aan Next Day Media. Je kunt daar direct informeren over adverteren op o.a. mijnwoordenboek, encyclo.nl en woorden.org.
Het is mogelijk om een gesponsorde definitie aan te dragen. Neem daarvoor contact op met Lequal.

Waarom deze website?

Vele enthousiasten en professionals maken begrippenlijsten. Sommige lijsten zijn groot en bekend, andere zijn (nog?) klein en/of onbekend. Een aantal mensen heeft te veel hooi op de vork genomen en is blijven steken bij -bijvoorbeeld- de letter C, andere zijn onvindbaar voor zoekmachines als gevolg van de gekozen opmaak. Door het samenbrengen van al deze grote en kleine begrippenlijsten ontstaat een interessante verzameling definities.

Statistieken

Encyclo heeft momenteel 2.368.930 begrippen geïndexeerd uit 1093 bronnen. Er staan 1.838.331 unieke woorden in de database. De begrippen zijn ingedeeld in 32 categorieën.

Woordenlijsten toevoegen

We streven ernaar om op alle zoekopdrachten een antwoord te kunnen geven. Om dit te bereiken bekijken en analyseren we de huidige zoekresultaten en ondernemen actie waar dat nodig blijkt te zijn. We waarderen het enorm als je ook begrippenlijsten aan wilt dragen. Weet je, of heb je zelf een goede begrippenlijst? Je kunt de url met eventuele aanvullende informatie sturen aan info@dirkslot.com?subject=encyclo.nl.

Bron verwijderen

Encyclo is een zoekmachine en neemt alle bronnen op die het kan vinden. Mocht je de opname van je lijst niet waarderen laat dit dan weten op info@dirkslot.com?subject=encyclo.nl

Logo:


https://www.encyclo.nl/img/logo.png