Clafoutis definities

Zoek op

Clafoutis

Clafoutis logo #10101) Frans gebak met kersen 2) Frans kersengebak 3) Gebak 4) Kersentaart 5) Nagerecht 6) Zoet nagerecht
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Clafoutis/1

Clafoutis

Clafoutis logo #10756 Een clafoutis is een Frans gebak met kers dat als nagerecht wordt gegeten. Het wordt gemaakt met kersen, die worden overgoten met een beslag van eieren, melk, bloem en suiker. Sommige varianten bevatten ook gesmolten boter of room. Clafoutis wordt in de oven gebakken en lauw geserveerd. Omdat het beslag lijkt op pannenkoekenbeslag, lijkt de clafou...
Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Clafoutis

Clafoutis

Clafoutis logo #10377Een clafoutis is oorspronkelijk een dessert gemaakt van zwarte kersen bedekt met een laagje flensjesbeslag en gebakken in de oven. Het vruchtentaartje is echter ook heerlijk met abrikozen, pruimen en rode bessen. U serveert het lauw met een laagje poedersuiker.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10377

Clafoutis

Clafoutis logo #10384Zoet dessert van flensjesdeeg, meestal met kersen en daarna in de oven bereid.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10384

Clafoutis

Clafoutis logo #10912 Taart gemaakt van flensjesbeslag, traditioneel gevuld met zwarte kersen. Tegenwoordig kan deze vulling zowel zoet als hartig zijn. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10912

Clafoutis

Clafoutis logo #10945Een clafoutis is oorspronkelijk een dessert gemaakt van zwarte kersen bedekt met een laagje flensjesbeslag en gebakken in de oven. Het vruchtentaartje is echter ook heerlijk met abrikozen, pruimen en rode bessen. U serveert het lauw met een laagje poedersuiker.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Clafoutis

Clafoutis logo #11641Taart gemaakt van flensjesbeslag, traditioneel gevuld met zwarte kersen. Tegenwoordig kan deze vulling zowel zoet als hartig zijn.
Gevonden op https://www.kokswereld.nl/culinair-woordenboek/
Geen exacte overeenkomst gevonden.