Zoek op

Custody

==Verhaal== David Gordon (Rob Morrow) zorgt al haar hele leven voor de 13-jarige Amanda (Kay Panabaker) en zij weet niet anders dan dat hij haar vader is. Hij ontmoette haar moeder toen die in verwachting was van Amanda en is sinds haar moeder overleed aan kanker een alleenstaande vader. Een carrière heeft Gordon daarom nooit kunnen maken, maar h...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Custody

Custody

[Law & Order] - Custody is de veertiende aflevering van het zesde seizoen van de televisieserie Law & Order, die voor het eerst werd uitgezonden op 21 februari 1996. ==Plot== Als een maatschappelijk werker wordt vermoord dan gaan Curtis en Briscoe op onderzoek uit. Zij ontdekken dat het slachtoffer een gokprobleem had en ge...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Custody_(Law_&_Order)

Custody

Ga naar: Bewaarneming
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10251

Custody

De bewaarneming van effecten. Waar op een bankrekening geldbedragen worden geadministreerd, worden door een effectenbewaarder (custodian) de fysieke stukken, zoals aandelen en obligaties bewaard.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10709

Custody

Engelse term voor bewaring van de effecten.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10783

Custody

De verantwoordelijkheid voor de dagelijkse hoede voor archiefbescheiden, doorgaans gebaseerd op het fysiek in bezit hebben.
Gevonden op https://labyrinth.rienkjonker.nl/lexicon/terminologie

Custody

The physical and legal control over the existence, authenticity, location and accessibility of records.
Gevonden op https://labyrinth.rienkjonker.nl/lexicon/terminologie

Custody

The responsibility for the care of documents based on their physical possession. Custody does not always include legal ownership or the right to control access to records.
Gevonden op https://labyrinth.rienkjonker.nl/lexicon/terminologie

Custody

De bewaring van beleggingsproducten van een belegger. Op een bankrekening worden geldbedragen geadministreerd door een effectenbewaarder (custodian). Deze bewaart doorgaans de fysieke stukken, zoals aandelen en obligaties.
Gevonden op https://www.abnamro.nl/nl/prive/beleggen/service/beleggers-abc/c.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.