Zoek op

deelnemer

de deelnemer zelfst.naamw. (m.) Uitspraak:   [ˈdelnemər] Verbuigingen:   deelnemer|s (meerv.) iemand die meedoet of meewerkt (aan iets) Voorbeeld:   `een wedstrijd met honderd deelnemers` © Kernerman Dictionaries. SpellingCorrect gespeld: 'deelneme...
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/deelnemer

DEELNEMER

1) Actionaris 2) Cursist 3) Iemand die meedoet 4) Kandidaat 5) Mededinger 6) Medewerker van iets 7) Participant 8) Persoon die meedoet 9) Speler
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/DEELNEMER/1

deelnemer

•iemand die meedoet aan een wedstrijd of ander evenement.
Gevonden op http://nl.wiktionary.org/wiki/deelnemer

Deelnemer

In de Wet Educatie en Beroepsonderwijs (WEB) wordt niet gesproken over mbo-leerlingen of studenten, maar over deelnemers. Een deelnemer is een persoon die zich met het oog op het gebruik van de onderwijsvoorzieningen laat inschrijven bij een onderwijsinstelling.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10128

Deelnemer

Persoon in opleiding, meestal gebruikt in relatie tot degene die een school bezoekt.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10177

Deelnemer

Een persoon voor wie gelden in een pensioenfonds worden bijeengebracht. Deelnemers zijn dus personen die deelnemen aan een pensioenregeling en die op grond daarvan pensioenaanspraken verwerven.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10255

Deelnemer

De Pensioenwet definieert een deelnemer als een werknemer of een gewezen werknemer die op grond van een pensioenovereenkomst pensioenaanspraken verwerft jegens de pensioenuitvoerder. Een dergelijke pensioenregeling kan worden uitgevoerd door een pensioenfonds of een (levens)verzekeraar.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10709

Deelnemer

Een deelnemer is de werknemer die meedoet aan de pensioenregeling en voor wie pensioenrechten worden opgebouwd bij een pensioenfonds of levensverzekeringsmaatschappij.
Gevonden op http://www.ensie.nl/definitie/Deelnemer

deelnemer

iemand die ergens aan meedoet vb: hoeveel deelnemers hebben we voor de wedstrijd? Synoniem: participant
Gevonden op http://www.muiswerk.nl/mowb/?word=deelnemer

Deelnemer

(1) De werknemer die meedoet aan de pensioenregeling en voor wie pensioenrechten worden opgebouwd bij een pensioenfonds of levensverzekeringsmaatschappij.
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf

Deelnemer

(2) Iemand die zich met het oog op het gebruik van onderwijsvoorzieningen in de bve laat inschrijven bij een onderwijsinstelling.
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf

Deelnemer

De werknemer die meedoet aan de pensioenregeling en pensioenrechten opbouwt bij een pensioenfonds of levensverzekeringsmaatschappij.
Gevonden op https://pensioenkijker.nl/home/begrippen/begrippen-a-e
Geen exacte overeenkomst gevonden.