Degorgeren definities

Zoek op

Degorgeren

Degorgeren logo #10101) Bereidingswijze
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Degorgeren/1

Degorgeren

Degorgeren logo #10945Vlees, gevogelte en vis in koud water met zout of azijn weken om onzuiverheden en bloedresten los te maken. Ook het bestrooien met zout van bepaalde groenten, met name aubergines en komkommer, om er vocht aan te onttrekken waardoor ze steviger worden.
Gevonden op http://www.rrr.nl

Degorgeren

Degorgeren logo #11178Het onttrekken van vocht aan bijvoorbeeld komkommers.
Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Voedselbereiding

Degorgeren

Degorgeren logo #10877Vlees, gevogelte en vis in koud water met zout of azijn weken om onzuiverheden en bloedresten los te maken. Ook het bestrooien met zout van bepaalde groenten, met name aubergines en komkommer, om er vocht aan te onttrekken waardoor ze steviger worden.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Degorgeren

Degorgeren logo #10912 Vlees, gevogelte en vis in koud water met zout of azijn weken om onzuiverheden en bloedresten los te maken. Ook het bestrooien met zout van bepaalde groenten, met name aubergines en komkommer, om er vocht aan te onttrekken waardoor ze steviger worden. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10912

Degorgeren

Degorgeren logo #10945Vlees, gevogelte en vis in koud water met zout of azijn weken om onzuiverheden en bloedresten los te maken. Ook het bestrooien met zout van bepaalde groenten, met name aubergines en komkommer, om er vocht aan te onttrekken waardoor ze steviger worden.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Degorgeren

Degorgeren logo #10990 Vlees, gevogelte en vis in koud water met zout of azijn weken om onzuiverheden en bloedresten los te maken Ook het bestrooien met zout van bepaalde groenten, met name aubergines en komkommer, om er vocht aan te onttrekken waardoor ze steviger worden
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990
Geen exacte overeenkomst gevonden.