Zoek op

Downstream

Ijzererts Roltrap, fiets, horloges, frames voor stoelen, de bouw van huizen.
Gevonden op https://www.finler.nl/downstream/

Downstream

[datatransmissie] - De term downstream wordt in combinatie met upstream voornamelijk gebruikt om de maximale datasnelheid van ADSL, satelliet- of kabelinternet te benoemen. Hierbij staat downstream voor de hoeveelheid bits of bytes die de klant per seconde kan binnenhalen. Een voorbeeld is 1024 Kbit-s. (128 kB-s) De snelhei...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Downstream_(datatransmissie)

Downstream

[nummer] - Downstream is een nummer van Supertramp. Het is afkomstig van hun album Even in the Quietest Moments.... Alhoewel op het album toegewezen aan beide schrijvers van de band Rick Davies en Roger Hodgson is de hand van Davies veel duidelijker aanwezig. Bovendien zingt Davies het en begeleidt hij zichzelf achter de pi...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Downstream_(nummer)

Downstream

De onderdelen van een oliebedrijf dat de ruwe producten raffineert en via tankstations etc. op de markt brengt. ( > beleggen > algemene terminologie)
Gevonden op http://www.em-ha-em-art-productions.nl/kennisbank/beleggen/downstream.htm

Downstream

Dit is informatie van het internet naar de computer toe halen. De snelheid downstream is met ADSL altijd groter dan de snelheid naar het internet toe, de upstream.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10860

Downstream

Betreft het verkeer dat jouw computer ontvangt, dus verkeer naar jouw computer toe. Downstream, en zeker in de huidige breedband oplossingen, is vaak sneller als upstream.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/11072

downstream

Datacommunicatie van de host naar de gebruiker. De beschikbare bandbreedte of snelheid voor downstream en upstream verschillen in sommige technieken omdat meer gegevens (plaatjes, audiofiles) naar de gebruiker toe gaan dan andersom.
Gevonden op http://www.webmasterwoordenboek.nl/d.php?id=2990
Geen exacte overeenkomst gevonden.