
1) Dun lapje kalfsvlees 2) Dun lapje vlees 3) Kalfslapje 4) Lapje roze-wit vlees 5) Lapje vlees 6) Vleesgerecht
Gevonden op
https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Escalope/1

Schijf, plak; dik, tot zeer dun. Escaloperen, in gelijke schijven of plakken snijden, rond, vierkant, langwerpig, ovaal, enz ..
Gevonden op
http://www.rrr.nl

stuk vlees, vis of vleesvervanger, uitgesneden of gevormd als een dunne lap met de grootte van een eenmansportie, die als gerecht wordt gebakken
Gevonden op
https://anw.ivdnt.org/article/escalope

Een escalope is een dun lapje kalfsvlees dat u kunt bakken of braden. Omdat het vlees droog is, wordt het meestal klaargemaakt met een roomsausje. U kunt er ook blinde vinken mee maken.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10377

Dunne schijf van vlees, vis of gevogelte.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10396

Dun uitgesneden lapje roze -wit vlees, (net als schnitzels gesneden uit de noot of ronde fricandeau. van bijvoorbeeld kalf of gevogelte. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10912

Schijf, plak; dik, tot zeer dun. Escaloperen, in gelijke schijven of plakken snijden, rond, vierkant, langwerpig, ovaal, enz.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Dunne schijf van vlees, vis of gevogelte
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

Dunne schijf van vlees, vis of gevogelte.
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abce.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.