Zoek op

SSL

Zie bij leverworst
Gevonden op http://www.debinnenvaart.nl/binnenvaarttaal/woord.php?woord=spit

SSL

Secure Socket Layer. Een methode om via internet gegevens veilig uit te wisselen tussen een website, bijvoorbeeld van een E-shop, en uw browser. De gegevens worden vercijferd, zodat niemand anders op internet ze kan zien of volgen, bijvoorbeeld bij creditcardgegevens. Zodra u op een websit...
Gevonden op http://www.emazing.nl/woordenlijst.htm

SSL

Dit is de afkorting voor Secure Socket Layer.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10074

SSL

Secure Sockets Layer. Protocol voor het verzenden van vertrouwelijke informatie via Internet.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10326

SSL

Secure Socket Layer
Beveiligingslaag tussen laag 4 en 5 van het ISO-model ontwikkeld door Netscape. Het SSL-protocol wordt gebruikt bij authentificatie-, integriteits- en vertrouwelijkheidsmechanismen via het web.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10433

SSL

Secure Sockets Layer. Door Netscape ontwikkeld protocol voor het verzenden van vertrouwelijke informatie via internet.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10678

SSL

Secure Sockets Layer, Beveiligingsmethode voor communicatie met een webserver (HTTP server) waarbij IP pakketten via een door client en server uitgewisselde public key, middels een public key encryptie methode versleuteld en gedecodeerd worden. Hierdoor wordt het mogelijk op een veilige manier gegevens uit te wisselen met een web server.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10860

SSL

(Secure Sockets Layer) -- Een door Netscape Communications ontworpen protocol om informatie veilig (onleesbaar) en gecontroleerd te kunnen versturen.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/11197

SSL

Secure Sockets Layer, protocol voor beveiliging op Internet; low-level protocol; W3-Consortium wil dit protocol combineren met SHTTP; zie PC+ mrt 95 en Windows Sources apr 98 en PC Plus okt 99; http://www.w3.org-Security-; zie ook SHTTP
Gevonden op http://www.ming-automatisering.nl/Definities/

SSL

Secure Sockets Layer, Een protocol voor het versleutelen van data op internet zodat het niet kan worden afgeluisterd Zie ook: versleutelen, protocol
Gevonden op http://www.pc-tutorials.nl/computerwoordenboek.php?lijst

SSL

SSL staat voor Secure Sockets Layer en is een protocol om informatie-uitwisseling tussen server en client versleuteld te kunnen versturen. SSL wordt dan ook voornamelijk gebruikt bij online betalingen of wanneer gegevens of bestanden in hun originele vorm niet onderschept mogen worden. Deze gegevens worden versleuteld voordat het verstuurd wordt na...
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf

SSL

( Secure Socket Layer) SSL wordt veel gebruikt bij websites waarbij beveiliging van essentieel belang is. Hierbij valt dan te denken aan e-commerce sites, telebankieren, boekingen van vakanties en webshops.
Gevonden op http://www.webwoordenboek.be/verklaring/headers

SSL

SSL is een afkorting voor Secure Sockets Layer. SSL is een protocol voor het creëren van een versleutelde verbinding tussen een server en een browser.
Gevonden op https://coffeeit.nl/definities

SSL

SSL (Secure Socket Layer) is een cryptografie protocol dat communicatie tussen computers versleutelt. Er zijn diverse versies van het protocol in omloop. SSL wordt erg veel gebruikt waaronder op internet sites, email, messaging en VoIP. De opvolger van SSL is TLS.
Gevonden op https://www.vpngids.nl/veilig-internet/begrippen/
Geen exacte overeenkomst gevonden.