Tapenade definities

Zoek op

Tapenade

Tapenade logo #10101) Dikke koude saus 2) Dikke saus 3) Keukenterminologie 4) Olijvenpasta 5) Olijvensaus 6) Saus
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Tapenade/1

Tapenade

Tapenade logo #10329Een pasta van zwarte olijven, ansjovis en kappertjes (groene olijven kan ook, maar dat is niet het traditionele ingrediënt). Tapenade wordt gebruikt als dipsaus, als smeersel, vulling of saus. De naam komt van het Provençaalse woord voor kappertje.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10329

Tapenade

Tapenade logo #10377Een tapenade is een saus gemaakt van gehakte olijven, kappertjes en ansjovis. Het mengsel wordt op smaak gebracht met olijfolie, citroensap en kruiden zoals knoflook en tijm. Tapenade is lekker op geroosterd brood, bij rauwkost en als vulling van hardgekookte eieren. U kunt het ook opdienen bij gegrild vlees en gegrilde vis.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10377

Tapenade

Tapenade logo #10384Puree of pastei gemaakt op basis van olijven met ansjovis en daarbij allerlei kruiden en ingrediënten waaronder zeker olijfolie en citroensap.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10384

Tapenade

Tapenade logo #10912 Dikke grove puree van olijven, ansjovis, kappertjes, en knoflook. Tegenwoordig zijn er vele varianten te koop op de tapenade. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10912

Tapenade

Tapenade logo #10945Een tapenade is een saus gemaakt van gehakte olijven, kappertjes en ansjovis. Het mengsel wordt op smaak gebracht met olijfolie, citroensap en kruiden zoals knoflook en tijm. Tapenade is lekker op geroosterd brood, bij rauwkost en als vulling van hardgekookte eieren. U kunt het ook opdienen bij gegrild vlees en gegrilde vis.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Tapenade

Tapenade logo #10990 Pasta van zwarte olijven, kappertjes, ansjovis, mosterd, basilicum en peterselie
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990
Geen exacte overeenkomst gevonden.