Zoek op

VCA

[voetbalclub] - VCA is een Nederlandse amateurvoetbalvereniging uit het Brabantse Sint Agatha‎, opgericht in 1961. De club speelt in de kleuren zwart en geel en de thuisbasis is Sportpark `t Veldzicht. == Voetbal == Het eerste voetbalelftal stapte met ingang van seizoen 2012-13 over van zondag naar zaterdag. Aangezien er ...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/VCA_(voetbalclub)

VCA

Vlaams Centrum Amateurkunsten
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10203

Vca

- (Voltage Controlled Amplifier) Analoge schakeling waarmee volumes kunnen worden geregeld met behulp van een stuurspanning: eigenlijk een geautomatiseerde volumeknop dus. Wordt gebruikt in synthesizers (bestuurd via een envelope generator), compressors-gates en voor mixer automatisering.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/33362375

VCA

De VCA Basis, afgekort tot B-VCA en voorheen VCA-1, B-VCA staat voor Basisveiligheid en is bedoeld voor werknemers die hun werkzaamheden in een risicovolle omgeving uitvoeren zonder leidinggevende rol. Met deze diploma toont iemand aan dat je de basis van veilig en gezond werken beheerst.
Gevonden op https://www.edubookers.com/arbo-en-veiligheid/vca/vca-basis

VCA

De afkorting VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, en is een richtlijn waarmee dienstverlenende bedrijven beoordeeld en gecertificeerd worden op hun VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu).
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/11023

VCA

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers. VCA is een certificatieschema voor bedrijven om de mate van VGM beheersing op de werkvloer aan te tonen.
Gevonden op https://www.vca-cursus.com/wat-is-vca/vca-woordenlijst
Geen exacte overeenkomst gevonden.