Wok definities

Zoek op

wok

wok logo #1000de wok zelfst.naamw. (m.) Uitspraak: [ wɔk ] Verbuigingen: wokken (meerv.) diepe koekenpan met een halfronde bodem van gietijzer of staal waarin je groenten en vlees kunt bakken Synoniem: wadjan Synoniemen: wadjan 7 definities...
Gevonden op https://www.woorden.org/woord/wok

Wok

Wok logo #10101) Braadpan 2) Chinese braadpan 3) Chinese kookpan 4) Grote braadpan 5) Keukengerei 6) Koekenpan 7) Koekepan met bolle bodem 8) Oosterse braadpan 9) Pan 10) Pan voor roerbakken 11) Roerbakpan 12) Wadjan 13) Wadjang
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Wok/1

Wok

Wok logo #10101) Pan voor roerbakken 2) Wadjan 3) Wadjang
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Wok/1

wok

wok logo #11306pan met bolle bodem (toon de herkomst via de etymologiebank)
Gevonden op http://www.etymologiebank.nl/trefwoord/wok

wok

wok logo #11331pan van gietijzer, met bolvormige bodem vb: voor het roerbakken van groenten gebruik je een wok
Gevonden op http://www.muiswerk.nl/mowb/?word=wok

wok

wok logo #11344Indonesische braadpan
Jaar van herkomst: 1984 (GVD )
Gevonden op https://www.dbnl.org/tekst/sijs002chro01_01/colofon.php

Wok

Wok logo #10384Grote gietijzeren pan met bolle onderkant afkomstig uit de Chinese keuken. Meestal gebruikt voor eenpansgerechten.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10384

wok

wok logo #10914Grote braadpan met een bolle bodem, twee oren of een lange steel, die in de Chinese keuken wordt gebruikt voor roerbakken. Het grote voordeel is dat de ingrediënten snel op hoog vuur kunnen worden gebakken in het onderste deel van de pan, zodat ze niet te veel vet opnemen, vandaar ook het constante roeren met houten spatel, roerbakken genoemd.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10914

Wok

Wok logo #10945Grote braadpan met een bolle bodem, twee oren of een lange steel, die in de Chinese keuken wordt gebruikt voor roerbakken. Het grote voordeel is dat de ingrediënten snel op hoog vuur kunnen worden gebakken in het onderste deel van de pan, zodat ze niet te veel vet opnemen, vandaar ook het constante roeren met houten spatel, roerbakken genoemd.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945
Geen exacte overeenkomst gevonden.