
op zijn Engels koken (in water gaar koken , laten uitlekken en met een klontje boter, peper en zout opdienen van groenten). Een crème anglaise is een saus gemaakt van poedersuiker, eigeel, snuifje zout, vermengd met gekookte melk, citroen en naar smaak eventueel vanille. Dit alles wordt verwerkt tot een crèmige massa; o.a. de basis voor het maken...
Gevonden op
https://het.gastronomen.net/keukenlatijn/letters.asp?char=a&id=3#title

op zijn Engels koken (in water gaar koken , laten uitlekken en met een klontje boter, peper en zout opdienen van groenten). Een crème anglaise is een saus gemaakt van poedersuiker, eigeel, snuifje zout, vermengd met gekookte melk, citroen en naar smaak eventueel vanille. Dit alles wordt verwerkt tot een crèmige massa; o.a. de basis voor het maken...
Gevonden op
https://het.gastronomen.net/keukenlatijn/letters.asp?char=a&id=3#title

In water gaar koken, laten uitlekken, drogen en met een klontje boter opdienen van groenten
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

In water gaar koken, laten uitlekken, drogen en met een klontje boter opdienen van groenten
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10990
Geen exacte overeenkomst gevonden.