A l anglaise definities

Zoek op

A l`anglaise

A l`anglaise logo #10384op zijn Engels koken (in water gaar koken , laten uitlekken en met een klontje boter, peper en zout opdienen van groenten). Een crème anglaise is een saus gemaakt van poedersuiker, eigeel, snuifje zout, vermengd met gekookte melk, citroen en naar smaak eventueel vanille. Dit alles wordt verwerkt tot een crèmige massa; o.a. de basis voor het maken...
Gevonden op https://het.gastronomen.net/keukenlatijn/letters.asp?char=a&id=3#title

A l`anglaise

A l`anglaise logo #10384op zijn Engels koken (in water gaar koken , laten uitlekken en met een klontje boter, peper en zout opdienen van groenten). Een crème anglaise is een saus gemaakt van poedersuiker, eigeel, snuifje zout, vermengd met gekookte melk, citroen en naar smaak eventueel vanille. Dit alles wordt verwerkt tot een crèmige massa; o.a. de basis voor het maken...
Gevonden op https://het.gastronomen.net/keukenlatijn/letters.asp?char=a&id=3#title

A l'anglaise

A l In water gaar koken, laten uitlekken, drogen en met een klontje boter opdienen van groenten
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

A l'anglaise

A l In water gaar koken, laten uitlekken, drogen en met een klontje boter opdienen van groenten
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990
Geen exacte overeenkomst gevonden.