A point definities

Zoek op

A point

A point logo #10384Een bakwijze van vlees, tussen saignant (weinig doorbakken) en bien cuit.
Gevonden op https://het.gastronomen.net/keukenlatijn/letters.asp?char=a&id=91#title

A point

A point logo #10384Een bakwijze van vlees, tussen saignant (weinig doorbakken) en bien cuit.
Gevonden op https://het.gastronomen.net/keukenlatijn/letters.asp?char=a&id=91#title

A point

A point logo #10608Let op: Spelling van 1858 op het punt, puntelijk, overeenstemmend; ook om niets, in het biljartspel
Gevonden op https://www.dbnl.org/tekst/weil004kuns01_01/

A point

A point logo #10608Let op: Spelling van 1858 op het punt, puntelijk, overeenstemmend; ook om niets, in het biljartspel
Gevonden op https://www.dbnl.org/tekst/weil004kuns01_01/

a point

a point logo #10990 Het vlees is licht rosé en geeft nog wat weerstand, zoals het puntje van de neus
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

A point

A point logo #11641De bakwijze van vlees in de Franse keuken, die tussen saignant (rauw) en bien cuit (doorbakken) in ligt. Ook wel medium genoemd, wat betekent dat het vlees van binnen licht roze is, tussen rauw en doorbakken.
Gevonden op https://www.kokswereld.nl/culinair-woordenboek/

A point

A point logo #11641De bakwijze van vlees in de Franse keuken, die tussen saignant (rauw) en bien cuit (doorbakken) in ligt. Ook wel medium genoemd, wat betekent dat het vlees van binnen licht roze is, tussen rauw en doorbakken.
Gevonden op https://www.kokswereld.nl/culinair-woordenboek/

A point

A point logo #11588Frans woord voor vlees dat na het bakken van binnen nog roze-rood van kleur is. Op zijn Engels is het medium.
Gevonden op https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abca.phpl

A point

A point logo #11588Frans woord voor vlees dat na het bakken van binnen nog roze-rood van kleur is. Op zijn Engels is het medium.
Gevonden op https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abca.phpl
Geen exacte overeenkomst gevonden.