
Een bakwijze van vlees, tussen saignant (weinig doorbakken) en bien cuit.
Gevonden op
http://het.gastronomen.net/keukenlatijn/letters.asp?char=a&id=91#title

Een bakwijze van vlees, tussen saignant (weinig doorbakken) en bien cuit.
Gevonden op
http://het.gastronomen.net/keukenlatijn/letters.asp?char=a&id=91#title
Let op: Spelling van 1858 op het punt, puntelijk, overeenstemmend; ook om niets, in het biljartspel
Gevonden op
http://www.dbnl.org/tekst/weil004kuns01_01/
Let op: Spelling van 1858 op het punt, puntelijk, overeenstemmend; ook om niets, in het biljartspel
Gevonden op
http://www.dbnl.org/tekst/weil004kuns01_01/

Het vlees is licht rosé en geeft nog wat weerstand, zoals het puntje van de neus
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

Het vlees is licht rosé en geeft nog wat weerstand, zoals het puntje van de neus
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

Frans woord voor vlees dat na het bakken van binnen nog roze-rood van kleur is. Op zijn Engels is het medium.
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abca.html

Frans woord voor vlees dat na het bakken van binnen nog roze-rood van kleur is. Op zijn Engels is het medium.
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abca.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.