
Een bakwijze van vlees, tussen saignant (weinig doorbakken) en bien cuit.
Gevonden op
https://het.gastronomen.net/keukenlatijn/letters.asp?char=a&id=91#title

Een bakwijze van vlees, tussen saignant (weinig doorbakken) en bien cuit.
Gevonden op
https://het.gastronomen.net/keukenlatijn/letters.asp?char=a&id=91#title
Let op: Spelling van 1858 op het punt, puntelijk, overeenstemmend; ook om niets, in het biljartspel
Gevonden op
https://www.dbnl.org/tekst/weil004kuns01_01/
Let op: Spelling van 1858 op het punt, puntelijk, overeenstemmend; ook om niets, in het biljartspel
Gevonden op
https://www.dbnl.org/tekst/weil004kuns01_01/

Het vlees is licht rosé en geeft nog wat weerstand, zoals het puntje van de neus
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

De bakwijze van vlees in de Franse keuken, die tussen saignant (rauw) en bien cuit (doorbakken) in ligt. Ook wel medium genoemd, wat betekent dat het vlees van binnen licht roze is, tussen rauw en doorbakken.
Gevonden op
https://www.kokswereld.nl/culinair-woordenboek/

De bakwijze van vlees in de Franse keuken, die tussen saignant (rauw) en bien cuit (doorbakken) in ligt. Ook wel medium genoemd, wat betekent dat het vlees van binnen licht roze is, tussen rauw en doorbakken.
Gevonden op
https://www.kokswereld.nl/culinair-woordenboek/

Frans woord voor vlees dat na het bakken van binnen nog roze-rood van kleur is. Op zijn Engels is het medium.
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abca.phpl

Frans woord voor vlees dat na het bakken van binnen nog roze-rood van kleur is. Op zijn Engels is het medium.
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abca.phpl
Geen exacte overeenkomst gevonden.