Brut nature definities

Zoek op

Brut nature

Brut nature logo #11635Brut nature is een term die gebruikt wordt bij mousserende wijnen (zoals Champagne, Prosecco, Cava) om de hoeveelheid restsuiker aan te geven. De totale schaal die gebruikt wordt bevat – van heel droog naar heel zoet – de classificaties Brut Nature, Extra Brut, Brut, Extra-Sec (of Extra-Dry), Sec (of Dry), Demi-Sec en Doux. ‘Brut Nature’ ge...
Gevonden op https://wijnwetenschap.nl/wijnwoordenboek/brut-nature/

Brut nature

Brut nature logo #11635Brut nature is een term die gebruikt wordt bij mousserende wijnen (zoals Champagne, Prosecco, Cava) om de hoeveelheid restsuiker aan te geven. De totale schaal die gebruikt wordt bevat – van heel droog naar heel zoet – de classificaties Brut Nature, Extra Brut, Brut, Extra-Sec (of Extra-Dry), Sec (of Dry), Demi-Sec en Doux. ‘Brut Nature’ ge...
Gevonden op https://wijnwetenschap.nl/wijnwoordenboek/brut-nature/
Geen exacte overeenkomst gevonden.