Zoek op

AIM

[motorfiets] - Aim is een historisch Italiaans merk van crossmotoren en kindermotortjes. AIM stond voor: Assemblagio italiano motocicli, Prato, later Vaiano. In 1976 begon dit Italiaanse merk met de bouw van 48- en 124cc-sport- en crossmotoren met Sachs- en Franco Morini-blokjes. Later ging men ook kindermotortjes maken. De...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/AIM_(motorfiets)

Aim

[muzikant] - Aim (echte naam: Andrew Turner) is een Brits muzikant, dj, remixer en producent die geboren werd in Barrow-in-Furness. Zijn vader was jazzdrummer en eigenaar van een instrumentenwinkel. Turner volgde de sporen van zijn vader en begon zijn eigen winkel. Hier ontdekte hij zijn talent voor de draaitafels dat zijn ...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Aim_(muzikant)

AIM

AIM is een afkorting van Alternative Investment Market. Deze beurs werd in Londen in juni 1995 opgericht voor kleine snelgroeiende ondernemingen, die zich normaal niet voldoen aan de normen voor een notering op de beurs. ()
Gevonden op http://www.em-ha-em-art-productions.nl/kennisbank/beleggen/aim.htm

AIM

Afkorting van Amsterdam Interprofessioneel Marktsysteem.
Het AIM is het systeem van de AEX-Effectenbeurs, waarmee institutionele beleggers zelf effectentransacties van een bepaalde minimumomvang met banken of commissionairs in effecten kunnen afsluiten, zonder dat provisie moet worden betaald.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10251

AIM

Afkorting van Amsterdam Interprofessioneel Marktsysteem. Systeem van de AEX-Effectenbeurs, waardoor institutionele beleggers zelf effectentransacties van een bepaalde minimumomvang met banken of commissionairs in effecten kunnen afsluiten zonder dat provisie in rekening wordt gebracht.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10768

AIM

Algemeen gebruikte afkorting voor de Automatic Identification Manufacturer's Association (inclusief AIM Inc, AIM Europe).
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/11075

AIM

AOL Instant Messenger, chat-systeem van Americ OnLine
Gevonden op http://www.ming-automatisering.nl/Definities/

AIM

AOL Instant Messenger, IM-systeem van Americ OnLine Zie ook: IM
Gevonden op http://www.pc-tutorials.nl/computerwoordenboek.php?lijst
Geen exacte overeenkomst gevonden.