Zoek op

ASA

1) Automerk 2) Bijbels figuur 3) Bijbelse figuur 4) Bijbelse koning 5) Bijbelse naam 6) Derde koning van juda 7) Eenheid van filmgevoeligheid 8) Eenheid van lichtgevoeligheid 9) European space agency (afk.) 10) Fotografische term 11) Fototerm 12) Gevoeligheidsaanduiding van fotografisch materiaal 13) Graad van lichtgevoeligheid 14) Koning van juda ...
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/ASA/1

Asa

Asa is een Hebreewse jongensnaam. Het betekent `genezer`.
Gevonden op http://babybytes.nl/namen/jongens/Asa

ASA

[automerk] - ASA was een Italiaans automerk dat bestond tussen 1962 en 1969. Op de autosalon van Turijn 1961 stelde Bertone de Mille voor. Een prototype van een lichte sportwagen waarvan de carrosserie was ontworpen door Giorgetto Giugiaro en de mechanische onderdelen door Giotto Bizzarrini van Ferrari. Enzo Ferrari wilde d...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/ASA_(automerk)

ASA

1: Acetylsalicylzuur.2: Aminosalicylzuur.3: Anti-spermatozoën- of antispermatozoa-antistof. Een antistof die bevruchting verhindert door zich aan spermatozoa te hechten.
Gevonden op http://www.dehelianthus-haarlem.nl/newhtml/lexicon/list_A.html

ASA

American Standards Association: een serie getallen die de snelheid van een film aangeven. Een stop meer gevoeligheid betekent een verdubbeling van het ASA getal. Het ASA systeem is inmiddels vervangen door het ISO systeem. (zie bij de I.)
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10284

ASA

De aanduiding van de American Standards Association voor de gevoeligheid van film of CCD`s. Dit is een lineaire schaal
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10440

ASA

Soort ABS
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10827

ASA

Term uit de fotografie om de gevoeligheid (snelheid) van de gebruikte film aan te duiden, waardoor de belichtingstijd bepaald kan worden. ASA = American Standard Association.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/11394
Geen exacte overeenkomst gevonden.