
1) Bereidingswijze
Gevonden op
https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Bakkerellen/1

Informatie over dit onderwerp kunt u vinden op de website van het Voedingscentrum.
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10922

Bakkerellen is een bereidingstechniek, die uitermate geschikt is voor het bakken van magere varkensvleesproducten Haal hiervoor het vlees uit de koelkast, wrijf het in met olijfolie, peper en-of kruiden en laat het vlees ca 30 minuten afgedekt buiten de koelkast op temperatuur komen Verwarm een koekenpan (met antiaanbaklaag) even voor op hoog vuur...
Gevonden op
https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

Nieuwe, korte bereidingswijze voor vlees: • Haal het vlees uit de koelkast. Dep het vlees eerst met wat keukenpapier droog. Masseer het vlees met olijfolie, peper en/of kruiden. Laat het vlees minimaal 30 minuten afgedekt buiten de koelkast op temperatuur komen • Verwarm een koekenpan met anti-aanbaklaag even voor op een hoog vuur. Zet daarna h...
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcb.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.