Zoek op

Bracketing

Bracketing is een Engelse term voor het maken van een reeks van foto`s waarbij een bepaalde instelling steeds iets verandert. Soms is bracketing bedoeld om achteraf de beste foto te kunnen kiezen, maar vaak kunnen de verschillende losse foto`s gecombineerd worden tot een enkele foto. Over het algemeen wordt een statief gebruikt, en werkt deze te.....
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Bracketing

Bracketing

Wat wordt bedoeld met Bracketing? Bij bracketing neem je een aantal foto’s na elkaar, waarbij de belichting in meer of mindere mate afwijkt van de door het fototoestel gemeten waarde. Bracketing wordt meestal toegepast bij zeer moeilijke lichtomstandigheden waarbij de camera moeite heeft om de juiste lichtmeting toe te passen.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10204

Bracketing

Meestal gebruikt voor belichtingstrapjes.
Deze Engelse term verwijst naar een techniek waarbij je de kans op een goed belichte foto vergroot door één opname volgens de door de camera voorgestelde belichting te maken en daarna tenminste één met over- en tenminste één met onderbelichting.
Bracketing wordt meestal toegepast bij zeer moeili...
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10284

Bracketing

het afbakenen van een gerichte interactie
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10645

Bracketing

(Het nemen van een aantal foto?s na elkaar, waarbij de belichting in meer of mindere mate afwijkt van de door het fototoestel gemeten waarde. Wordt gewoonlijk toegepast bij zeer moeilijke lichtomstandigheden die niet garanderen dat het fototoestel een correcte lichtmeting zal toepassen.)
Gevonden op http://www.webwoordenboek.be/verklaring/headers
Geen exacte overeenkomst gevonden.