Brunoise definities

Zoek op

brunoise

brunoise logo #1000 de brunoise zelfst.naamw. alles wat eetbaar is en in blokjes gesneden wordt
Gevonden op https://woorden.org/woord/brunoise

Brunoise

Brunoise logo #10101) Keukenterm 2) Groentemengsel in kleine blokjes 3) Keukenterminologie 4) Mengsel in kleine blokjes
Gevonden op https://mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Brunoise/1

Brunoise

Brunoise logo #10360In piepkleine blokjes gesneden groenten of andere ingrediënten
Gevonden op https://encyclo.nl/lokaal/10360

Brunoise

Brunoise logo #10384in dobbelsteentjes gesneden groenten of vlees, gebruikt als vulling of als garnituur.
Gevonden op https://encyclo.nl/lokaal/10384

Brunoise

Brunoise logo #10396In kleine blokjes gesneden (groenten).
Gevonden op https://encyclo.nl/lokaal/10396

Brunoise

Brunoise logo #10403In piepkleine blokjes gesneden groenten of andere ingrediënten.
Gevonden op https://encyclo.nl/lokaal/10403

Brunoise

Brunoise logo #10877In kleine blokjes gesneden
Gevonden op https://encyclo.nl/lokaal/10877

Brunoise

Brunoise logo #10912 In kleine gelijkmatige blokjes gesneden groenten, vlees, vis of gevogelte. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op https://encyclo.nl/lokaal/10912

Brunoise

Brunoise logo #10945In kleine dobbelsteentjes-blokjes (officieel blokjes van 2 mm, maar meestal 5 mm) gesneden groenten, vlees of andere ingrediënten. Wordt gebruikt in vullingen, als garnituur in soep, enz…
Gevonden op https://encyclo.nl/lokaal/10945

Brunoise

Brunoise logo #10990 In kleine blokjes gesneden groenten zoals wortels, prei
Gevonden op https://encyclo.nl/lokaal/10990

brunoise

brunoise logo #11306mengsel van gesneden groente (toon de herkomst via de etymologiebank)
Gevonden op https://etymologiebank.nl/trefwoord/brunoise

Brunoise

Brunoise logo #11641In kleine gelijkmatige blokjes gesneden groenten, vlees, vis of gevogelte.
Gevonden op https://kokswereld.nl/culinair-woordenboek/

Brunoise

Brunoise logo #10361In kleine blokjes gesneden (groenten).
Gevonden op https://kooknieuws.nl/vaktermen/

Brunoise

Brunoise logo #10756'Brunoise' is een culinaire vakterm voor alles wat eetbaar is en in blokjes gesneden wordt, een snijwijze.
Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Brunoise

Brunoise

Brunoise logo #10945In kleine blokjes gesneden
Gevonden op https://rrr.nl

Brunoise

Brunoise logo #11588Brunoise - het in zeer kleine dobbelsteentjes (3 mm) snijden van bijvoorbeeld aardappelen, appelen, bleekselderij en wortelen of kippenvlees. Bijvoorbeeld voor salade of soep.
Gevonden op https://sjeef.nl/Recepten/ABC/abcb.phpl
Geen exacte overeenkomst gevonden.