Zoek op

CPS

CPS is de afkorting voor cost-per-sale. Een CPS-vergoeding wordt uitgekeerd als een doorgestuurde bezoeker overgaat tot een transactie op de website van de adverteerder. CPS (Cost-per-sale) campagnes worden ook vaak aangeduid als affiliateprogramma's, omdat bij een affiliateprogramma ook alleen wordt afgerekend op basis van een verkoop (sale).
Gevonden op http://www.daisycon.com/nl/begrippenlijst/cps1/

cps

CPS staat voor compact polystyreen en is een halffabrikaat. De afnemers van CPS zijn zogenaamde “convertors” die verschillende eindproducten van CPS-granulaat maken, zoals behuizingen voor huishoudelijke apparatuur (zoals televisies en stofzuigers), cd-doosjes, yoghurtpakken en plastic bestek. Zie ook EPS en XPS.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10065

CPS

Characters Per Second
Snelheidseenheid van matrixprinters, etc.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10433

CPS

Het Centraal Postbus Systeem (CPS) is een mailsysteem op het extranet van TenneT ten behoeve van het EDINE berichtenverkeer. Er is een CPS voor het operationele berichtenverkeer tussen TenneT en partijen, een CPS voor tussen de partijen onderling en een CPS voor de EDINE-testomgeving. Operationele berichten worden in principe versleuteld en digitaa...
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10614

Cps

Characters per second, Tekens per seconde. Oude eenheid voor afdruksnelheden van (dot-matrix)printers
Gevonden op http://www.pc-tutorials.nl/computerwoordenboek.php?lijst

CPS

CPS betekent Cost-per-sale. De kosten die een adverteerder betaald voor het realiseren van een verkoop. Indien deze term als kostenmodel wordt gebruikt wordt er afgerekend op basis van gerealiseerde verkopen. Hiervoor kan degene die de advertentieruimte aanbiedt een cookie laten plaatsen op de website van de adverteerder om zo het aantal verkopen b...
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf

CPS

( Cost Per Sale) Cost Per Sale, de kosten per verkoop. Zie hierboven bij Sale. De CPS kan dus zowel een vast bedrag zijn als een percentage over de verkoop. Dus zowel een CPS van ? 5 als een CPS van 10% zijn bijvoorbeeld mogelijk.
Gevonden op http://www.webwoordenboek.be/verklaring/headers

CPS

(Characters per second, een aantal tekens dat per seconde door een modem wordt ontvangen of verstuurd)
Gevonden op http://www.webwoordenboek.be/verklaring/headers
Geen exacte overeenkomst gevonden.