Zoek op

cafetariasysteem

cafetariasysteem zelfst.naamw. [economie] methode waarbij de medewerker zelf keuzes kan maken voor een deel van zijn of haar arbeidsvoorwaarden Bron: Wikiwoordenboek - cafetariasysteem. Spelling'cafetariasysteem' komt NIET voor in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Taalunie en...
Gevonden op http://www.woorden.org/woord/cafetariasysteem

Cafetariasysteem

Een cafetariasysteem is een pensioensysteem waarbij iemand diverse keuzes heeft in pensioenvormen en pensioenhoogtes. Zo kan er bijvoorbeeld op voorhand worden gekozen voor een hoger nabestaandenpensioen of een hoger arbeidsongeschiktheidspensioen.
Gevonden op http://www.ensie.nl/definitie/Cafetariasysteem

Cafetariasysteem

Het cafetariasysteem is een beloningsysteem waarbij werknemers verschillende beloningscomponenten onderling kunnen uitruilen.
Gevonden op http://www.homefinance.nl/algemeen/woordenlijst/woordenlijst_c.asp

Cafetariasysteem

Pensioensysteem waarbij je diverse keuzes hebt in pensioenvormen en pensioenhoogtes. Je kunt bijvoorbeeld op voorhand kiezen voor een hoger nabestaandenpensioen of een hoger arbeidsongeschiktheidspensioen.
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf

Cafetariasysteem

Een pensioensysteem waarbij u keuzes kunt maken in pensioenvormen en pensioenhoogtes. Zo kunt u bijvoorbeeld vooraf kiezen voor een hoger nabestaandenpensioen of een hoger arbeidsongeschiktheidspensioen.
Gevonden op https://pensioenkijker.nl/home/begrippen/begrippen-a-e
Geen exacte overeenkomst gevonden.