Coulis definities

Zoek op

coulis

coulis logo #1000coulis zelfst.naamw. (de) Afbreekpatroon: cou·lis een vrije dikke saus van gepureerd voedsel . 14 definities
Gevonden op https://www.woorden.org/woord/coulis

Coulis

Coulis logo #10101) Saus
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Coulis/1

Coulis

Coulis logo #10608Let op: Spelling van 1858 een doorgezijgd krachtig nat van hoenders, kalfsvleesch, kreeften, enz
Gevonden op http://www.dbnl.org/tekst/weil004kuns01_01/

Coulis

Coulis logo #10361Vloeibare puree van ongekookte vruchten of groenten, gebruikt als saus of om saus te verfijnen.
Gevonden op http://www.kooknieuws.nl/vaktermen/

Coulis

Coulis logo #10945is een vloeibare puree, een vrij dikke saus. Deze saus kan bereidt zijn van vlees, vis, gevogelte, groenten en fruit. Het bereiden van een coulis is zeer eenvoudig: men neemt het bestanddeel waarvan de coulis gewenst wordt en pureert dit in een keukenmachine, met een staafmixer of men draait het door een passe-vite of roerzeef. Vaak wordt een coul....
Gevonden op http://www.rrr.nl

Coulis

Coulis logo #10756 Een coulis is een vrij dikke saus die gemaakt is van gepureerd voedsel. Deze kan bestaan uit vlees, vis, (gekookte of rauwe) groenten en fruit. Het bereiden van een coulis is zeer eenvoudig: men neemt het bestanddeel waarvan de coulis gewenst wordt en pureert dit in een keukenmachine, met een staafmixer of men draait het door een passe-vite of roe...
Gevonden op https://nl.wikipedia.org/wiki/Coulis

Coulis

Coulis logo #10190Vloeibare puree van vis, vlees, gevogelte, fruit of groenten.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10190

Coulis

Coulis logo #10377Een coulis is een dikke saus of ingekookte puree van vruchten, groenten of schaaldieren.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10377

Coulis

Coulis logo #10396Vloeibare puree van ongekookte vruchten of groenten, gebruikt als saus of om saus te verfijnen.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10396

Coulis

Coulis logo #10877Dikke saus, soep, dik nat, gekruid en gepasseerd, meestal schaaldieren
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10877

Coulis

Coulis logo #10912 Vloeibare puree, ingekookt, zonder bindmiddel. http://www.kokswereld.nl/content-culinairwoordenboek.html
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10912

coulis

coulis logo #10914Sauzen op basis van zachte of rauwe vruchten gemaakt, even ingekookt en gezeefd.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10914

Coulis

Coulis logo #10945Dikke saus, soep, dik nat, gekruid en gepasseerd, meestal schaaldieren
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10945

Coulis

Coulis logo #10990 Een gezeefde puree of saus, dikwijls van tomaten of vruchten, eventueel met suiker, likeur en-of citroensap op smaak gebracht
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10990

Coulis

Coulis logo #11588Vloeibare puree van vis, vlees, gevogelte of groenten.
Gevonden op https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcc.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.