Zoek op

EXIF

1) Cameragegevens
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/EXIF/1

EXIF

Het Exchangable Image Format is een JPEG-variant waarbij naast het beeld zelf ook andere gegevens bewaard worden, zoals het cameratype, de datum van de opname, diafragma, sluitertijd en zoomfactor. Beeldbewerkingssoftware bevat meestal een functie om de EXIF-informatie te tonen.
Gevonden op http://www.dromodo.nl/begrippen_camera_obscura.htm

EXIF

Wat wordt er bedoeld met EXIF? EXIF staat voor Exchangeable Image File. Behalve de beeldgegevens wordt ook deze extra informatie in het beeldbestand geschreven. De EXIF bevat deze nuttige informatie zoals datum en tijd van opname, maar ook heel wat technische gegevens van de camera zoals sluitertijd, diafragma, wtbalans, focal length etc…
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10204

EXIF

((Exchangeable Image File) Behalve de beeldgegevens wordt ook deze extra informatie in het beeldbestand geschreven. De EXIF bevat nuttige informatie zoals datum en uur van opname, maar ook heel wat technische gegevens van de camera bv) sluitertijd, diafragma, ?
Gevonden op http://www.webwoordenboek.be/verklaring/headers

EXIF

Metadata die door moderne digitale camera’s wordt toegevoegd aan foto’s. Bevat informatie zoals de datum en de tijd waarop de foto is genomen, de instellingen van de camera zoals sluitertijd en diafragma en in zeldzame gevallen ook GPS-informatie.
Gevonden op https://labyrinth.rienkjonker.nl/lexicon/terminologie
Geen exacte overeenkomst gevonden.