Zoek op

FED

[camera] - FED (Russisch: ФЭД) is een Russisch cameramerk. Onder het merk kwamen meetzoekercamera`s op de markt in de periode van 1934 tot ca. 1984. De naam is indirect afkomstig van Feliks Edmoendovitsj Dzerzjinski, oprichter van de Tsjeka. In Charkov was er een commune die zijn naam droeg. De baas daarvan, Anton Makare...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/FED_(camera)

Fed

[Law & Order] - ==Plot== Een man die werkte als stem registratuur wordt dood gevonden met het woord FED op zijn borst geschreven. Als Bernard en Lupo op onderzoek gaan denken zij eerst dat de verdachte zich ophoudt in een antipolitieke beweging, maar de zaak wordt gecompliceerd als zij erachter komen dat het slachtoffer in ...
Gevonden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Fed_(Law_&_Order)

fed

Afkorting van Federal Reserve Board. Dit is de Centrale bank van de VS. Opgericht in 1913 en verantwoordelijk voor het regelen van de dollarkoers tegenover andere valuta ( > beleggen > algemene terminologie)
Gevonden op http://www.em-ha-em-art-productions.nl/kennisbank/beleggen/fed.htm

Fed

Federal Reserve Board. Het hoogste bestuursorgaan van de Amerikaanse Centrale Bank, bestaande uit twaalf over de Verenigde Staten verspreide Federal Reserve Banks.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10161

FED

FED: afkorting van `Federal Reserve`, vertegenwoordigt de hoogste instantie van de Amerikaanse Centrale Bank. De FED schrijft het monetaire beleid in de Verenigde Staten voor. Haar raad van gouverneurs (Board of Governors) bestaat uit zeven leden die door de president van de Verenigde Staten voor een periode van 14 jaar worden aangesteld. Gezien de...
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10237

FED

De Amerikaanse centrale bank. In de VS voert het Federal Reserve System (`FED`) het monetaire beleid. De `Board of Governors` van de FED telt 7 leden, die door de president voor 14 jaar benoemd worden. Gezien de langdurige benoeming, heeft de president het moeilijk om politieke invloed uit te oefenen.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10353

FED

Federal Reserve. De Amerikaanse Central Bank. Zij zijn verantwoordelijk voor het monetaire beleid in de VS.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10374

Fed

Federal Reserve Board. Het hoogste bestuursorgaan van de Amerikaanse Centrale Bank, bestaande uit twaalf over de Verenigde Staten verspreide Federal Reserve Banks.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10768

Fed

Federal Reserve Board. Het hoogste bestuursorgaan van de Amerikaanse Centrale Bank, bestaande uit twaalf over de Verenigde Staten verspreide Federal Reserve Banks.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10783

Fed

Fed is de afkorting van Federal Reserve Board. Het is het hoogste bestuursorgaan van de Amerikaanse Centrale Bank, bestaande uit twaalf over de Verenigde Staten verspreide Federal Reserve Banks.
Gevonden op http://www.ensie.nl/definitie/Fed

FED

Federal Reserve Board. De Centrale bank van de VS. De Federal Reserve System is de federale centrale bank van de Verenigde Staten van Amerika.
Gevonden op http://www.financielebegrippen.com/fed

FED

FED is de afkorting van Federal Reserve Board: het hoogste bestuursorgaan van de Amerikaanse Centrale Bank.
Gevonden op http://www.homefinance.nl/algemeen/woordenlijst/woordenlijst_f.asp

FED

Federal reserve bank, oftewel de Amerikaanse centrale bank.
Gevonden op http://www.hypotheekwoordenboek.nl/F

Fed

Informele aanduiding voor Federal Reserve System, of Federal Reserve. Dit is de particuliere, centrale bank van de Verenigde Staten. De Fed is opgericht in 1913 na hervormingen in het bankensysteem vanwege eerdere financiële crises. De Fed houdt zich vooral bezig met monetair beleid en ook met toezicht op het binnenlands betalingsverkeer.
Gevonden op https://www.abnamro.nl/nl/prive/beleggen/service/beleggers-abc/f.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.