Zoek op

hosting

Het onderbrengen van een website bij een Internet-dienstenleverancier (ISP), door gebruik te maken van een ruimte op één van de servers van de dienstenleverancier, die permanent met het Internet is verbonden. Zie ook housing.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10433

Hosting

Huur-verhuur van fysieke ruimte op een webserver.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10860

hosting

Elke web site wordt op een www server 'gehost'. Dat betekent dat die site op de server bewaard wordt en dus online staat. Over het algemeen wordt behalve de web site ook de evt. bijhorende domein naam op die server 'gehost'.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/11197

Hosting

Bij hosting wordt de website van een informatieleverancier op een server van de Internet access provider geïnstalleerd, zodat de informatieleverancier zelf geen server moet aanschaffen en een permanente lijn moet installeren. Naast hosting is ook housing mogelijk.
Gevonden op http://www.iak.be/new/iakdownloads/internetglossarium.doc

Hosting

Het uitbesteden van het 'hosten' een website. Dit betekent dat dat bedrijf er zorgt voor draag dat de website van de aanbesteder beschikbaar is Synonym met: webhosten, webhosting, Hosten, Hoster
Gevonden op http://www.pc-tutorials.nl/computerwoordenboek.php?lijst

Hosting

Hosting is het 'onderdak bieden' aan een website. Elke website moet op een server staan die met het Internet verbonden is. Ervoor zorgen dat deze server beheerd wordt en dat uw website bereikbaar is, heet 'hosting'. Voor goede web-hosting is flink wat technische kennis vereist, vandaar dat uw website meestal door een daarin gespecialiseerd bedrijf ...
Gevonden op http://www.uitgeverijstreutker.nl/files/pdf/Begrippenbank.pdf

Hosting

Hosting (ofwel webhosting) is de fysieke ruimte op een server. Door middel van hosting staat een website of app in verbinding met het internet.
Gevonden op https://coffeeit.nl/definities
Geen exacte overeenkomst gevonden.