
Room is, zoals het woord al zegt, een romig melkproduct Volgens de Warenwet mag je pas van room spreken als het tenminste 10 % melkvet bevat Room heeft een dikkere structuur dan melk Het wordt onderverdeeld naar de hoeveelheid vet Halfroom bevat 10 tot 20 procent melkvet, schenkroom bevat 20 tot 30 procent vet en slagroom heeft een vetgehalte van m...
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcr.html

Room is, zoals het woord al zegt, een romig melkproduct Volgens de Warenwet mag je pas van room spreken als het tenminste 10 % melkvet bevat Room heeft een dikkere structuur dan melk Het wordt onderverdeeld naar de hoeveelheid vet Halfroom bevat 10 tot 20 procent melkvet, schenkroom bevat 20 tot 30 procent vet en slagroom heeft een vetgehalte van m...
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcr.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.