Zoek op

Miso

Een halfharde pasta, gemaakt van gefermenteerde sojabonen. Wordt in rode, witte en bruine variaties verkocht. De witte miso is het subtielst van smaak. Aan sommige soorten wordt gerst of rijst toegevoegd. Bewaar miso in een goed afgesloten pot in de koelkast. Verkrijgbaar in winkels voor natuurvoeding en Japanse toko`s.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10329

Miso

Miso is een dikke zoute sojapasta die wordt gemaakt door gekookte soja te vermengen met rijst of tarwe, zout en een gistcultuur. U kunt miso gebruiken om soepen, sauzen, dressings en marinades op smaak te brengen. Japanners beginnen hun dag met een versterkende kom misosoep.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10377

Miso

Dit is een bijzonder eiwitrijke pasta, die verkregen wordt door sojabonen, graan en zeezout onder toevoeging van melkzuurbacteriën te laten gisten (fermenteren). Het voordeel van fermentatie (een soort voor-vertering) is dat voedingsmiddelen gemakkelijker opneembaar worden en de darmflora geactiveerd wordt. Men gebruikt voor de misobereiding mees...
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/10649

Miso

Miso is een dikke zoute sojapasta die wordt gemaakt door gekookte soja te vermengen met rijst of tarwe, zout en een gistcultuur. U kunt miso gebruiken om soepen, sauzen, dressings en marinades op smaak te brengen. Japanners beginnen hun dag met een versterkende kom misosoep.
Gevonden op http://kookrecepten.wordpress.com/recepten/keukentaal/keukentaal-m/

Miso

Sushi-term.
Gevonden op http://www.encyclo.nl/lokaal/11083

MISO

1) Dik zouterig papje, typerend voor de japanse kookkunst 2) Japanse pasta
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/MISO/1

MISO

1) Dik zouterig papje, typerend voor de japanse kookkunst 2) Japanse pasta 3) Japanse bonenpasta
Gevonden op http://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/MISO/1
Geen exacte overeenkomst gevonden.