Zoek op

PHP

1) Hypertext Preprocessor 2) Programmeertaal
Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/PHP/1

PHP

PHP HyperText Preprocessor, een server-side scripttaal voor websites, vergelijkbaar met ASP Zie ook: ASP
Gevonden op http://www.pc-tutorials.nl/computerwoordenboek.php?lijst

PHP

Een serverside scripttaal die je de mogelijkheid geeft een meer dynamische pagina te maken (denk aan polls, gastenboeken, etc), maar daarnaast nog veel meer mogelijkheden biedt. Websitemaken heeft een PHP-cursus.
Gevonden op http://www.websitemaken.be/index.php?page=begrippenlijst

PHP

( PHP) Hypertext Preprocessor. Hypertext Preprocessor, maar is oorspronkelijk de afkorting van Personal Home Page tools. Rasmus Lerdorf is de bedenker van PHP en heeft het in 1994 bedacht om zijn Curriculum Vitae online aan te bieden, waarna het gaandeweg steeds populairder werd en voor steeds meer toepassingen gebruikt werd. Pas in *PHP*3 werd he...
Gevonden op http://www.webwoordenboek.be/verklaring/headers

PHP

PHP is een platformonafhankelijke scriptingtaal die wordt gegeneerd vanuit een web-server en waarmee je dynamische webpagina's kunt creëren. PHP wordt wereldwijd veel gebruikt en is relatief makkelijk aan te leren. Sinds enkele jaren wordt PHP steeds volwassener en groeit de inzet exponentieel.
Gevonden op https://webuildapps.com/definition/php

PHP

PHP is een server-side scripttaal (wordt op de server uitgevoerd) en staat tegenwoordig voor PHP: Hypertext Preprocessor en wordt voornamelijk op het web toegepast. PHP heeft zijn populariteit te danken aan het lage instapniveau en de vele open source projecten. Er zijn daarnaast geen licenties nodig om PHP te gebruiken of te ondersteunen. Hierdoor...
Gevonden op https://www.encyclo.nl//Media/Begrippenbank-Bedrijfskunde-Streutker/Begripp

PHP

Open source scriptingtaal.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10326

PHP

Open source scriptingtaal. Zie ook ASP.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10678

PHP

Serverside scripttaal, afkorting staat voor Hypertext PreProcessor. PHP is scriptingtaal voor dynamische toepassingen. Denk hierbij aan een zoekmachine of een winkelwagen van een webwinkel. PHP is vergelijkbaar met ASP (ontwikkeld door Microsoft). Het belangrijkste verschil met ASP is dat PHP open source is, d.w.z. vrij van auteursrechten.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/10860

PHP

Scripttaal op de server (server-side). PHP code wordt omgezet in (X)HTML code. PHP wordt veelal gebruikt voor het verwerken van data in formulieren of het communiceren met een database.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/11194

PHP

Oorspronkelijk een afkorting voor Personal Home Page, vanwege de PHP-tools, later werd de alternatieve, iteratieve afkorting PHP Hypertext Preprocessor, oftewel: PHP; een server-side programmeertaal voor het dynamisch genereren van HTML pagina’s. PHP kan, net als ASP, tussen de HTML code in een document geschreven worden. Bij het opvragen van een...
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/11196

PHP

PHP is een afkorting voor Hypertext Preprocessor. PHP is een open source programmeertaal welke kan worden gebruikt vanuit een server om dynamische webpagina’s te creëren.
Gevonden op https://www.encyclo.nl/lokaal/11438
Geen exacte overeenkomst gevonden.